>Povești Connect

Acțiunea de pompare a mușchilor ventriculari this determinată de fulgi:

Pe măsură ce preîncărcarea crește, crește și debit cardiac și, în cele din urmă, pereții musculare devin up to întinși, nu mai pot crește forța care pompele ventriculare și ventricular function deteriorates. If enough of enough ventriculare is enough, rezultă cardiogenitate.

Simptome

Example of simptome of șoc cardiogen sunt described mai jos:

Surse

  Lecturi înainte de suplimente

  Ultima actualizare: 26 februarie 2019

  „Http://www.news-medical.net/health/Cardiology-What-is-Cardiology.aspx” Din Revizuit de

  Term cardiologie this derivative in cuvintele grecești “cardia”, care refere to the enemy și “logie” care need „studiu al”. Cardiology this or branch to medicinei care se referă la pen i tulburări ale inimii, care by varying from the defect congenitale până the pen of imimă dobândite, according to fi boala coronariană și insuiciența congestive cardiacă.

  Povești Connect

  Medicii se specializează în cardiologia sunt numiți cardiologi și sunt responsabili pentru managementul medical al boliului inamic. Cardiac surgeons sunt medicii Specialiști care effectuază proceduriirurgicale pentru corectarea tulburărilor cardiace.

  Repere cardiolog

  Unele dintre etapele majore ale disciplinei cardiologice sunt enumerate mai jos:

  1628 Circulația sângelui the description of a medic englez William Harvey. 1706 Profesorul francez de anatomie, Raymond de Vieussens, the descris structura camerelor și vaselor inimii. 1733 Tensiunea arterială a fost măsurată pentru prima dată a duhovnic omi om de știință englez numit Stephen Hales. 1816 Medic francez, Rene Laennec, a inventat stetsoscopul. 1903 A young physiologist Willem Einthoven dezvoltat electrocardiograful sau ECG, a vital instrument used for the masura activitate electră ainimii diagnosticici to diagnostic cardiac anomaly. 1912 An American medic, James Herric, described atherosclerosis – a dintre cele mai frecvente boli ale inimii. 1938 Robert Gross, American surgeon, to effect prima intervenție chirurgicală pe inimă 1951 Prima valvă cardiacă artificială a fost dezvoltată de Charles Hufnagel. 1952 A chirurg american numit Floyd John Lewis făcut the intervener chirurgicală prima pe cord deschis 1967 Christian Barnard, surgeon South-African, a făcut primul transplant la un ima întreg 1982 A chirurg american numit Willem DeVries implantat sau inimă artificială proiectată de Robert Jarvik, într-un pacient.

  Surse

   Lecturi înainte de suplimente

   Ultima actualizare: 26 februarie 2019

   „Http://www.news-medical.net/health/Drug-Eluting-Stent-Risks.aspx” De la

   Medical eluează stent care this is a folosit în operații pentru a trul flux flux sanguin coronario. If it introduce de obicei în timpul angioplastiei cu balon, pacientul worrie despre suferință an infarct left îngrijire la angina pectorală.

   Procedura de angioplastie coronariană Această procedură este efectuată de coronarian coronarian la data morții coronare.Această acumulare se datorează interiorului. Aceste vase îngustate reduc cantitatea de sânge și, prin urmare, oxygenul care ajunge în enemic, care poate causes dureri în beeps (angina pectorală), precum și creșterea riscului de infarct miocardic. Lărgirea unei artere realizate vă permite să-i sângele să curgă mai ușor și să alimenteze sau de mușime de inamici cu suficient oxigen.

   În timpul angioplastiei coronare, a mic ballon this introdus într-o arteră și umflat pentru a deschide vasul. Uneori folosește a stent pentru a isascrită căra ramăne deschisă. Stentul, care this a tub mic compus din sărmă plasme, intră în arteră într-o stare prăbușită, give each balloon this umflat, stentul is extinct și it passes from pereții arterelor. Odată ce balonul this îndepărtat, stentul rămâne la locul său, assigned this ținută deschisă.

   Sunt disponibile două tipuri de stent: stentul metalic gol și stentul care eluează medicamentul.recardio picaturi Stentul din metal goal acționează ca un eșafod care susține artera deschisă. Pe măsură ce artera se vindecă, țesutul crește în jurul stentului, care îl ține în poziție. Cu toate acestea, uneori sau creștere excesiv a cicatricial acestui, care poate duce blocarea ulterioară arteri și la restrângerea (restenoza) vasului. Datorită riscului acestei complicații, au fost dezvoltate stenturi cares medically eluează, cares only coupled with a medicine cares this eliberation and timp pentru to prevent this re-creștere a cicatricial utesutului. Cercetările au arătat că stenturile care se îngrijesc din punct de vedere medical sunt donate a gallon of figure ca stenturile metalice goale, give a reduction rate of restenoză with approximate jumătate, în compare how to use stenturilor metallic goale.

   There are many different types of stent care medical eluează și Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire recomandă use of stenturilor care with fie sirolimus, fie paclitaxel, deoarece acestea au fost medusedele cacere medically.

   Stent care scratch elucează droguri

   Povești Connect

   Medically eliberate din stenturile care inhibă din punct de vedere medical proliferarea celulară și transducția activă către semnalului. În consecință, deși aceste stenturi sunt concepute pentru a preveni proliferarea și migrația celulelor musculare netede vasculare (factori care promote restenoza), the pot disturbs și reendothelializarea. Acest lucru încetinește vindecarea arterei, precum și creșterea expresiei factorilor tisulari, care pot produce a medium prothrombogen dezi dezvoltarea unui ieftin în stent. Acetate this denumită tromboză stentică, or complicicaie care this rareori observe with stenturile metallic goale. Get cheaguri pot apirea luni sau chiar ani de la implantarea stentului care eluează medicamentul și poate crește riscul de infarct și deces.

   De acolo, este necesar doar un anticoagulant (la fel ca combinația de aspirină și ticlopidină la clopidogrel) pentru reducerea riscului de coagulare și a stentului eluare la medicamentului. Cu toate acestea, cercetătorii nu sunt siguri de cât timp trebuie să le luăm aceste medicale, deoarece naked if știe cát durează vasul if terminated după introduces a unui stent. Use, for example, lung anticoagulant or can fi anticoagulant, or opțiune neplăcută pentru persoane cu problem of sangerare sau pentru cei care needs or intervenție chirurgicală suplimentară in decurs of a year of the stentului plasarea.

   Administraruia pentru Feed și Medically și Asociația Americană a Inimii medically recommends the precum clopidogrelul să fie luate timp by cel puțin an după implantarea unui stent de eluare a medicamentului. Cardiologii before sfătui patienții pentru Cât timp ar trebui să ia anticoagulant sau alterat medically, not function of tipul de blocaj pe care l-au avut și de riscul lor de sângerare. Pacien arii care ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală suplimentară în due to an implantation stentului, pot fi sfătuiți că a stent din metal gol this or opțiune mai bună. Pacienții care prezintă un crescut de sângerare sau simt că nu vor putea lua lua medical anti-clotting pot fi, de asemenea, sfătuiți să opteze pentru a stent metalic gol.

   To use stenturilor from eluare to medicolor a avut succes the muli oameni with cardiac problems, reduce and need an intervention surgicale mai invazive, meet bypassul arterelor coronare. Mai mult, ratele reduse of restenoză the patient cares for a stent of eluare a medicamentului au redus semificativ nevi of angioplastie repetată, cares this associate with risuri precum cerebral vascular accident și attack of cord.

   Surse

   Lecturi înainte de suplimente

   Ultima actualizare: 23 august 2018

   „Http://www.news-medical.net/health/Coronary-Artery-Disease-and-Omega-3-Fatty-Acids.aspx” Din Revizuit de

   Boala coronariană afectează milioane de bărbați și femei în lume. Factorii stilului de viață, cum ar fi fumartul, or dietă nesănătoasă și inactivitate pot crește riscul de boli coronariene și complicații acesteia.

   Povești Connect

   Never fines studies au analizat benei unei diets sănătoase în prevenea I hit boli și a altor afecțiuni cardiac. In order to feed them you look for them, acizii grași omega 3 au prezentat mai fine beneficial pozitive la persoana cu ris crescut de malamic boli.

   Peștele gras este principala acizi grași omega 3 acid eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA) care protejează împotriva inimilor bolilor. From also, form omega acidă nu sunt prezentate în plant alpha-linolenic acid numită (ALA) promovează, from also, sănătatea inimii.

   Câteva example of pești uleioși care sunt o sursă abundente a acestor acțiuni grași sunt macroul, lac păstrăvul, tonul alb, heringul, sardinele și somonul. ALA form of omega 3 is găsește în mai finte „semințe energetice”, cum ar fi cánepa și inul, precum și în soia și nucile. Omega 3 ALA cu lanț scurt is a precursor to omega 3 cu lan lung EPA și DHA. Cu toate acestea, cercetări suggestion of cel mai puțin of 5% cu ALA, comes factor factor EPA celi cel mai 0.5% puțin cu DHA.

   Mai multe studii sugerează utilizarea suplimentului tău omega 3 (EPA + DHA) în douăsprezece cuprinse între 0,5 0,5i 1,8 grame pe zi poate reduce enemic bolile dece numărul. Pentru ALA, doza recomandată this 1.5 până la 3.0 grame pe zi. Conform ghidurilor dietetetice din 2000 in the American Heart Association, the should consumated cel puțin două porții de pește (în special pește gras) but săptămână pentru a reduce riscul bolilor de enemic.

   S-a confirmationă că a contrit la reglarea omega 3 gra risi reduce risul de cardiac rhythm abnormal, moarte cardiacă, myocardic infarct, stroke, cholesterol ridicat din sânge, form plăcii atherosclerotice, tensiune arterială crescutatorii, funcțiiții inflictelus.

   Surse

    Lecturi înainte de suplimente

    Ultima actualizare: 26 februarie 2019

    „Http://www.news-medical.net/health/Heart-Rate-Reserve.aspx” Din Revizuit de

    Rezerva ritmului cardiac descri diferit între ritmul cardiac mai mult decât ritmul cardiac maxim previzualizează ritmul cardiac al odihnă la persoană. Indicați capacitatea cardiovasculară a rezervării cu un ritm cardiac pentru persoană.

    Cum dacă se calculează din ritmul cardiac

    Povești Connect

    Formula folosită pentru calculul ritmului cardiac rezervați acest HRR = HRmax – HRrest.

    Fr măsură ce rezervă rhythm cardiac crește, HRrest trebuie să se scadă. Accesul la acest avantaj beneficiază de acest calcul sportiv pentru performanța performanței.

    Ritm cardiac acest consum de oxigen

    Frecvența cardiacă this oxygen consumer leg, iar atunci special poate crește intensitatea și crește nivelul cuprinse între 50-90% VO2 max. Astfel, intensitatea exercită acest procentul ritmului cardiac maxim (calculat folosind formula 220 – vârstă).

    As of 30 of ani care are or frecvență cardiacă maximă of 190bpm by antrena astfel până la 75% din intensitatea at 143bpm.

    Cea mai susținută formulă cu o „fată de 220 de ani” este goală dacă dansul este diferit de funcția ritmului cardiac al individului.

    Formula pentru reserves frecvenței cardiace allows to determine unei frecvențe cardce țintă mai bune pentru or capacitate optimă de antrenament, bazat atât pentru rhythmul cardiac maxim cát și pe cel de repaus.

    Calculul ritmului cardiac țintă cu formula Karvonen

    • 220 – vârstă = ritm maxim cardiac
    • Frecvența cardiacă maximă – ritmul cardiac în repaus = rezerva ritmului cardiac
    • (Rezerva ritmului cardiac X% de antrenament) + ritmul cardiac în repaus

    Comparând cele două formule

    Pentru compară cele două formule, an example de bărbat în vârstă de 45 of ani care are or frecvență cardiacă în repaus of 60 of bătăi is evaluate for minut și care dorește să is antreneze the maximum 70%.

    Ritmul cardiac vizat la acest individ: –

    220 – 45 = 175 bătăi pe min. Ace acest ritm cardiac maxim.

    Formula conformă Karvonen (115 x 0,7) + 60 = 140,5

    Astfel, 140.5 bătăi pe minut this frecvența cardiacă țintă folosind această metodă.

    Folosind formulates tradition of värstă 220, accepts persoană ar avea or frecvență cardiacă țintă de (220-45 X 0.7) sau 122.5

    122.5 bătăi pe minut this considerable mai mică decât cea estimate by formula Karvonen.

    Surse

     Lecturi înainte de suplimente

     Ultima actualizare: 4 iunie 2019

     “Http://www.news-medical.net/health/Cardiogenic-Shock-Treatment.aspx” Din Revizuit de

     Cardocul cardiogen this or urgen penă medicală care needs urgent treatment to prevent deterioration ireversibilă to organorganelor vitale și losesrea vieții. Urgent support for this via this offer to provide oxigen li lichide intravenoase medi medical administrative for restabilirea fluxului sanguin și creșterea tensiunii arteriale.

     Treat this concentrate for repairing the provocatori enemii și altor organe.

     Schița treatmentului

     Schiță a modului în care un pacient this treatise pentru șoc cardiogen este prezentat mai jos:

     • Internal hospital, patient this cateterization isi is registered urinary cantitatea pe care o trec.
     • If you face the intravenous linie, from obicei printr-o venă în braț. Cu toate acestea, venele din brațe pot fi dificil de găsit și poate fi necesar să introducă the main linie-o venită în gât, caz în care this accessă linie venoasă centrală.
     • Patient this monitoring pentru oxygenate sângelui folosind a puls oxymetr și, give this necessary, deschiderea căilor respiratorii this menținută folosind intubația endotraheală. Oxygenul this free direct pe căile respiratorii ale pacientului. Un pacient care suferă de insuficiență respiratorie este o ceață de ventilație mecanică.
     • Probele de sânge sunt trimise la laborator pentru evaluarea gazelor sanguine arteriale, electroliților, sânge numărului ai to parametrilor biochimici.
     • Anomaliile electrolyte trebuie corectate. Nivelurile scăzute de potasiu sau magneziu din sânge pot deteriorează inima, creând ritmuri ventriculare anormale. Acidoza este sau altă afecțiune periculoasă care are fog deertrament prompt.
     • Durerea și anxietatea pot fi ameliorate cu morfină sau fentanyl. Fentanilul this preferat față de morfină gives tensiunea arterială systolică this prea mică.
     • In case of myocardial infarct sau infarct, it is used in a normal mod, precum nitrați agent, beta-blocker și inhibitori ai angiotensine conversion enzyme. Cu toate acestea, the patient with cardiogenic, these pot continues și no trebuie used pană Când pacientul nu se stabilizează.
     • Din punct de vedere medical, îngrijirea cresc capacitatea de pompare a inimii, cu dopamină și dobutamină, this inotropă din punct de vedere medical. Dobutamina este un agonist selectiv pentru receptorul beta1-adrenergic care creează funcția cardiacă modificând ritmul cardiac pentru a restabili vascularizația periferică. Dobutamine this acest medicament de alegere pentru pacient cu sa preune sistolică ridicată 80 mmHg.
     • Dopamine exercită effects direct asupra inimii prin intermediul beta 1 receptor prezenți asupra cardiac myocyteelor ​​și indirect effect prin eliberarea de noradrenalină. Acest lucru mărește ritmul cardiac și crește tensiunea arterială. Use dopaminei this preferată tunaci when preseunea systolică this mai mică of 80 mmHg. Alți agenți care stimulează inima include phosphodiesterazei inhibitors amrinona și milrinona.
     • Pacienții cu infarct myocardic au nevoie de terapie trombolitică pentru a decompune ieftine.

     Surse

     Lecturi înainte de suplimente

     Ultima actualizare: 26 februarie 2019

     Kategoria: blog
     recardio picaturi Stentul din metal goal acționează ca un eșafod care susține artera deschisă. Pe măsură ce artera se vindecă, țesutul crește în jurul stentului, care îl ține în poziție. Cu toate acestea, uneori sau creștere excesiv a cicatricial acestui, care poate duce blocarea ulterioară arteri și la restrângerea (restenoza) vasului. Datorită riscului acestei complicații, au fost dezvoltate stenturi cares medically eluează, cares only coupled with a medicine cares this eliberation and timp pentru to prevent this re-creștere a cicatricial utesutului. Cercetările au arătat că stenturile care se îngrijesc din punct de vedere medical sunt donate a gallon of figure ca stenturile metalice goale, give a reduction rate of restenoză with approximate jumătate, în compare how to use stenturilor metallic goale.

     There are many different types of stent care medical eluează și Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire recomandă use of stenturilor care with fie sirolimus, fie paclitaxel, deoarece acestea au fost medusedele cacere medically.

     Stent care scratch elucează droguri

     Povești Connect

     Medically eliberate din stenturile care inhibă din punct de vedere medical proliferarea celulară și transducția activă către semnalului. În consecință, deși aceste stenturi sunt concepute pentru a preveni proliferarea și migrația celulelor musculare netede vasculare (factori care promote restenoza), the pot disturbs și reendothelializarea. Acest lucru încetinește vindecarea arterei, precum și creșterea expresiei factorilor tisulari, care pot produce a medium prothrombogen dezi dezvoltarea unui ieftin în stent. Acetate this denumită tromboză stentică, or complicicaie care this rareori observe with stenturile metallic goale. Get cheaguri pot apirea luni sau chiar ani de la implantarea stentului care eluează medicamentul și poate crește riscul de infarct și deces.

     De acolo, este necesar doar un anticoagulant (la fel ca combinația de aspirină și ticlopidină la clopidogrel) pentru reducerea riscului de coagulare și a stentului eluare la medicamentului. Cu toate acestea, cercetătorii nu sunt siguri de cât timp trebuie să le luăm aceste medicale, deoarece naked if știe cát durează vasul if terminated după introduces a unui stent. Use, for example, lung anticoagulant or can fi anticoagulant, or opțiune neplăcută pentru persoane cu problem of sangerare sau pentru cei care needs or intervenție chirurgicală suplimentară in decurs of a year of the stentului plasarea.

     Administraruia pentru Feed și Medically și Asociația Americană a Inimii medically recommends the precum clopidogrelul să fie luate timp by cel puțin an după implantarea unui stent de eluare a medicamentului. Cardiologii before sfătui patienții pentru Cât timp ar trebui să ia anticoagulant sau alterat medically, not function of tipul de blocaj pe care l-au avut și de riscul lor de sângerare. Pacien arii care ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală suplimentară în due to an implantation stentului, pot fi sfătuiți că a stent din metal gol this or opțiune mai bună. Pacienții care prezintă un crescut de sângerare sau simt că nu vor putea lua lua medical anti-clotting pot fi, de asemenea, sfătuiți să opteze pentru a stent metalic gol.

     To use stenturilor from eluare to medicolor a avut succes the muli oameni with cardiac problems, reduce and need an intervention surgicale mai invazive, meet bypassul arterelor coronare. Mai mult, ratele reduse of restenoză the patient cares for a stent of eluare a medicamentului au redus semificativ nevi of angioplastie repetată, cares this associate with risuri precum cerebral vascular accident și attack of cord.

     Surse

     Lecturi înainte de suplimente

     Ultima actualizare: 23 august 2018

     „Http://www.news-medical.net/health/Coronary-Artery-Disease-and-Omega-3-Fatty-Acids.aspx” Din Revizuit de

     Boala coronariană afectează milioane de bărbați și femei în lume. Factorii stilului de viață, cum ar fi fumartul, or dietă nesănătoasă și inactivitate pot crește riscul de boli coronariene și complicații acesteia.

     Povești Connect

     Never fines studies au analizat benei unei diets sănătoase în prevenea I hit boli și a altor afecțiuni cardiac. In order to feed them you look for them, acizii grași omega 3 au prezentat mai fine beneficial pozitive la persoana cu ris crescut de malamic boli.

     Peștele gras este principala acizi grași omega 3 acid eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA) care protejează împotriva inimilor bolilor. From also, form omega acidă nu sunt prezentate în plant alpha-linolenic acid numită (ALA) promovează, from also, sănătatea inimii.

     Câteva example of pești uleioși care sunt o sursă abundente a acestor acțiuni grași sunt macroul, lac păstrăvul, tonul alb, heringul, sardinele și somonul. ALA form of omega 3 is găsește în mai finte „semințe energetice”, cum ar fi cánepa și inul, precum și în soia și nucile. Omega 3 ALA cu lanț scurt is a precursor to omega 3 cu lan lung EPA și DHA. Cu toate acestea, cercetări suggestion of cel mai puțin of 5% cu ALA, comes factor factor EPA celi cel mai 0.5% puțin cu DHA.

     Mai multe studii sugerează utilizarea suplimentului tău omega 3 (EPA + DHA) în douăsprezece cuprinse între 0,5 0,5i 1,8 grame pe zi poate reduce enemic bolile dece numărul. Pentru ALA, doza recomandată this 1.5 până la 3.0 grame pe zi. Conform ghidurilor dietetetice din 2000 in the American Heart Association, the should consumated cel puțin două porții de pește (în special pește gras) but săptămână pentru a reduce riscul bolilor de enemic.

     S-a confirmationă că a contrit la reglarea omega 3 gra risi reduce risul de cardiac rhythm abnormal, moarte cardiacă, myocardic infarct, stroke, cholesterol ridicat din sânge, form plăcii atherosclerotice, tensiune arterială crescutatorii, funcțiiții inflictelus.

     Surse

      Lecturi înainte de suplimente

      Ultima actualizare: 26 februarie 2019

      „Http://www.news-medical.net/health/Heart-Rate-Reserve.aspx” Din Revizuit de

      Rezerva ritmului cardiac descri diferit între ritmul cardiac mai mult decât ritmul cardiac maxim previzualizează ritmul cardiac al odihnă la persoană. Indicați capacitatea cardiovasculară a rezervării cu un ritm cardiac pentru persoană.

      Cum dacă se calculează din ritmul cardiac

      Povești Connect

      Formula folosită pentru calculul ritmului cardiac rezervați acest HRR = HRmax – HRrest.

      Fr măsură ce rezervă rhythm cardiac crește, HRrest trebuie să se scadă. Accesul la acest avantaj beneficiază de acest calcul sportiv pentru performanța performanței.

      Ritm cardiac acest consum de oxigen

      Frecvența cardiacă this oxygen consumer leg, iar atunci special poate crește intensitatea și crește nivelul cuprinse între 50-90% VO2 max. Astfel, intensitatea exercită acest procentul ritmului cardiac maxim (calculat folosind formula 220 – vârstă).

      As of 30 of ani care are or frecvență cardiacă maximă of 190bpm by antrena astfel până la 75% din intensitatea at 143bpm.

      Cea mai susținută formulă cu o „fată de 220 de ani” este goală dacă dansul este diferit de funcția ritmului cardiac al individului.

      Formula pentru reserves frecvenței cardiace allows to determine unei frecvențe cardce țintă mai bune pentru or capacitate optimă de antrenament, bazat atât pentru rhythmul cardiac maxim cát și pe cel de repaus.

      Calculul ritmului cardiac țintă cu formula Karvonen

      • 220 – vârstă = ritm maxim cardiac
      • Frecvența cardiacă maximă – ritmul cardiac în repaus = rezerva ritmului cardiac
      • (Rezerva ritmului cardiac X% de antrenament) + ritmul cardiac în repaus

      Comparând cele două formule

      Pentru compară cele două formule, an example de bărbat în vârstă de 45 of ani care are or frecvență cardiacă în repaus of 60 of bătăi is evaluate for minut și care dorește să is antreneze the maximum 70%.

      Ritmul cardiac vizat la acest individ: –

      220 – 45 = 175 bătăi pe min. Ace acest ritm cardiac maxim.

      Formula conformă Karvonen (115 x 0,7) + 60 = 140,5

      Astfel, 140.5 bătăi pe minut this frecvența cardiacă țintă folosind această metodă.

      Folosind formulates tradition of värstă 220, accepts persoană ar avea or frecvență cardiacă țintă de (220-45 X 0.7) sau 122.5

      122.5 bătăi pe minut this considerable mai mică decât cea estimate by formula Karvonen.

      Surse

       Lecturi înainte de suplimente

       Ultima actualizare: 4 iunie 2019

       “Http://www.news-medical.net/health/Cardiogenic-Shock-Treatment.aspx” Din Revizuit de

       Cardocul cardiogen this or urgen penă medicală care needs urgent treatment to prevent deterioration ireversibilă to organorganelor vitale și losesrea vieții. Urgent support for this via this offer to provide oxigen li lichide intravenoase medi medical administrative for restabilirea fluxului sanguin și creșterea tensiunii arteriale.

       Treat this concentrate for repairing the provocatori enemii și altor organe.

       Schița treatmentului

       Schiță a modului în care un pacient this treatise pentru șoc cardiogen este prezentat mai jos:

       • Internal hospital, patient this cateterization isi is registered urinary cantitatea pe care o trec.
       • If you face the intravenous linie, from obicei printr-o venă în braț. Cu toate acestea, venele din brațe pot fi dificil de găsit și poate fi necesar să introducă the main linie-o venită în gât, caz în care this accessă linie venoasă centrală.
       • Patient this monitoring pentru oxygenate sângelui folosind a puls oxymetr și, give this necessary, deschiderea căilor respiratorii this menținută folosind intubația endotraheală. Oxygenul this free direct pe căile respiratorii ale pacientului. Un pacient care suferă de insuficiență respiratorie este o ceață de ventilație mecanică.
       • Probele de sânge sunt trimise la laborator pentru evaluarea gazelor sanguine arteriale, electroliților, sânge numărului ai to parametrilor biochimici.
       • Anomaliile electrolyte trebuie corectate. Nivelurile scăzute de potasiu sau magneziu din sânge pot deteriorează inima, creând ritmuri ventriculare anormale. Acidoza este sau altă afecțiune periculoasă care are fog deertrament prompt.
       • Durerea și anxietatea pot fi ameliorate cu morfină sau fentanyl. Fentanilul this preferat față de morfină gives tensiunea arterială systolică this prea mică.
       • In case of myocardial infarct sau infarct, it is used in a normal mod, precum nitrați agent, beta-blocker și inhibitori ai angiotensine conversion enzyme. Cu toate acestea, the patient with cardiogenic, these pot continues și no trebuie used pană Când pacientul nu se stabilizează.
       • Din punct de vedere medical, îngrijirea cresc capacitatea de pompare a inimii, cu dopamină și dobutamină, this inotropă din punct de vedere medical. Dobutamina este un agonist selectiv pentru receptorul beta1-adrenergic care creează funcția cardiacă modificând ritmul cardiac pentru a restabili vascularizația periferică. Dobutamine this acest medicament de alegere pentru pacient cu sa preune sistolică ridicată 80 mmHg.
       • Dopamine exercită effects direct asupra inimii prin intermediul beta 1 receptor prezenți asupra cardiac myocyteelor ​​și indirect effect prin eliberarea de noradrenalină. Acest lucru mărește ritmul cardiac și crește tensiunea arterială. Use dopaminei this preferată tunaci when preseunea systolică this mai mică of 80 mmHg. Alți agenți care stimulează inima include phosphodiesterazei inhibitors amrinona și milrinona.
       • Pacienții cu infarct myocardic au nevoie de terapie trombolitică pentru a decompune ieftine.

       Surse

       Lecturi înainte de suplimente

       Ultima actualizare: 26 februarie 2019 recardio picaturi Stentul din metal goal acționează ca un eșafod care susține artera deschisă. Pe măsură ce artera se vindecă, țesutul crește în jurul stentului, care îl ține în poziție. Cu toate acestea, uneori sau creștere excesiv a cicatricial acestui, care poate duce blocarea ulterioară arteri și la restrângerea (restenoza) vasului. Datorită riscului acestei complicații, au fost dezvoltate stenturi cares medically eluează, cares only coupled with a medicine cares this eliberation and timp pentru to prevent this re-creștere a cicatricial utesutului. Cercetările au arătat că stenturile care se îngrijesc din punct de vedere medical sunt donate a gallon of figure ca stenturile metalice goale, give a reduction rate of restenoză with approximate jumătate, în compare how to use stenturilor metallic goale.

       There are many different types of stent care medical eluează și Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire recomandă use of stenturilor care with fie sirolimus, fie paclitaxel, deoarece acestea au fost medusedele cacere medically.

       Stent care scratch elucează droguri

       Povești Connect

       Medically eliberate din stenturile care inhibă din punct de vedere medical proliferarea celulară și transducția activă către semnalului. În consecință, deși aceste stenturi sunt concepute pentru a preveni proliferarea și migrația celulelor musculare netede vasculare (factori care promote restenoza), the pot disturbs și reendothelializarea. Acest lucru încetinește vindecarea arterei, precum și creșterea expresiei factorilor tisulari, care pot produce a medium prothrombogen dezi dezvoltarea unui ieftin în stent. Acetate this denumită tromboză stentică, or complicicaie care this rareori observe with stenturile metallic goale. Get cheaguri pot apirea luni sau chiar ani de la implantarea stentului care eluează medicamentul și poate crește riscul de infarct și deces.

       De acolo, este necesar doar un anticoagulant (la fel ca combinația de aspirină și ticlopidină la clopidogrel) pentru reducerea riscului de coagulare și a stentului eluare la medicamentului. Cu toate acestea, cercetătorii nu sunt siguri de cât timp trebuie să le luăm aceste medicale, deoarece naked if știe cát durează vasul if terminated după introduces a unui stent. Use, for example, lung anticoagulant or can fi anticoagulant, or opțiune neplăcută pentru persoane cu problem of sangerare sau pentru cei care needs or intervenție chirurgicală suplimentară in decurs of a year of the stentului plasarea.

       Administraruia pentru Feed și Medically și Asociația Americană a Inimii medically recommends the precum clopidogrelul să fie luate timp by cel puțin an după implantarea unui stent de eluare a medicamentului. Cardiologii before sfătui patienții pentru Cât timp ar trebui să ia anticoagulant sau alterat medically, not function of tipul de blocaj pe care l-au avut și de riscul lor de sângerare. Pacien arii care ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală suplimentară în due to an implantation stentului, pot fi sfătuiți că a stent din metal gol this or opțiune mai bună. Pacienții care prezintă un crescut de sângerare sau simt că nu vor putea lua lua medical anti-clotting pot fi, de asemenea, sfătuiți să opteze pentru a stent metalic gol.

       To use stenturilor from eluare to medicolor a avut succes the muli oameni with cardiac problems, reduce and need an intervention surgicale mai invazive, meet bypassul arterelor coronare. Mai mult, ratele reduse of restenoză the patient cares for a stent of eluare a medicamentului au redus semificativ nevi of angioplastie repetată, cares this associate with risuri precum cerebral vascular accident și attack of cord.

       Surse

       Lecturi înainte de suplimente

       Ultima actualizare: 23 august 2018

       „Http://www.news-medical.net/health/Coronary-Artery-Disease-and-Omega-3-Fatty-Acids.aspx” Din Revizuit de

       Boala coronariană afectează milioane de bărbați și femei în lume. Factorii stilului de viață, cum ar fi fumartul, or dietă nesănătoasă și inactivitate pot crește riscul de boli coronariene și complicații acesteia.

       Povești Connect

       Never fines studies au analizat benei unei diets sănătoase în prevenea I hit boli și a altor afecțiuni cardiac. In order to feed them you look for them, acizii grași omega 3 au prezentat mai fine beneficial pozitive la persoana cu ris crescut de malamic boli.

       Peștele gras este principala acizi grași omega 3 acid eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA) care protejează împotriva inimilor bolilor. From also, form omega acidă nu sunt prezentate în plant alpha-linolenic acid numită (ALA) promovează, from also, sănătatea inimii.

       Câteva example of pești uleioși care sunt o sursă abundente a acestor acțiuni grași sunt macroul, lac păstrăvul, tonul alb, heringul, sardinele și somonul. ALA form of omega 3 is găsește în mai finte „semințe energetice”, cum ar fi cánepa și inul, precum și în soia și nucile. Omega 3 ALA cu lanț scurt is a precursor to omega 3 cu lan lung EPA și DHA. Cu toate acestea, cercetări suggestion of cel mai puțin of 5% cu ALA, comes factor factor EPA celi cel mai 0.5% puțin cu DHA.

       Mai multe studii sugerează utilizarea suplimentului tău omega 3 (EPA + DHA) în douăsprezece cuprinse între 0,5 0,5i 1,8 grame pe zi poate reduce enemic bolile dece numărul. Pentru ALA, doza recomandată this 1.5 până la 3.0 grame pe zi. Conform ghidurilor dietetetice din 2000 in the American Heart Association, the should consumated cel puțin două porții de pește (în special pește gras) but săptămână pentru a reduce riscul bolilor de enemic.

       S-a confirmationă că a contrit la reglarea omega 3 gra risi reduce risul de cardiac rhythm abnormal, moarte cardiacă, myocardic infarct, stroke, cholesterol ridicat din sânge, form plăcii atherosclerotice, tensiune arterială crescutatorii, funcțiiții inflictelus.

       Surse

        Lecturi înainte de suplimente

        Ultima actualizare: 26 februarie 2019

        „Http://www.news-medical.net/health/Heart-Rate-Reserve.aspx” Din Revizuit de

        Rezerva ritmului cardiac descri diferit între ritmul cardiac mai mult decât ritmul cardiac maxim previzualizează ritmul cardiac al odihnă la persoană. Indicați capacitatea cardiovasculară a rezervării cu un ritm cardiac pentru persoană.

        Cum dacă se calculează din ritmul cardiac

        Povești Connect

        Formula folosită pentru calculul ritmului cardiac rezervați acest HRR = HRmax – HRrest.

        Fr măsură ce rezervă rhythm cardiac crește, HRrest trebuie să se scadă. Accesul la acest avantaj beneficiază de acest calcul sportiv pentru performanța performanței.

        Ritm cardiac acest consum de oxigen

        Frecvența cardiacă this oxygen consumer leg, iar atunci special poate crește intensitatea și crește nivelul cuprinse între 50-90% VO2 max. Astfel, intensitatea exercită acest procentul ritmului cardiac maxim (calculat folosind formula 220 – vârstă).

        As of 30 of ani care are or frecvență cardiacă maximă of 190bpm by antrena astfel până la 75% din intensitatea at 143bpm.

        Cea mai susținută formulă cu o „fată de 220 de ani” este goală dacă dansul este diferit de funcția ritmului cardiac al individului.

        Formula pentru reserves frecvenței cardiace allows to determine unei frecvențe cardce țintă mai bune pentru or capacitate optimă de antrenament, bazat atât pentru rhythmul cardiac maxim cát și pe cel de repaus.

        Calculul ritmului cardiac țintă cu formula Karvonen

        • 220 – vârstă = ritm maxim cardiac
        • Frecvența cardiacă maximă – ritmul cardiac în repaus = rezerva ritmului cardiac
        • (Rezerva ritmului cardiac X% de antrenament) + ritmul cardiac în repaus

        Comparând cele două formule

        Pentru compară cele două formule, an example de bărbat în vârstă de 45 of ani care are or frecvență cardiacă în repaus of 60 of bătăi is evaluate for minut și care dorește să is antreneze the maximum 70%.

        Ritmul cardiac vizat la acest individ: –

        220 – 45 = 175 bătăi pe min. Ace acest ritm cardiac maxim.

        Formula conformă Karvonen (115 x 0,7) + 60 = 140,5

        Astfel, 140.5 bătăi pe minut this frecvența cardiacă țintă folosind această metodă.

        Folosind formulates tradition of värstă 220, accepts persoană ar avea or frecvență cardiacă țintă de (220-45 X 0.7) sau 122.5

        122.5 bătăi pe minut this considerable mai mică decât cea estimate by formula Karvonen.

        Surse

         Lecturi înainte de suplimente

         Ultima actualizare: 4 iunie 2019

         “Http://www.news-medical.net/health/Cardiogenic-Shock-Treatment.aspx” Din Revizuit de

         Cardocul cardiogen this or urgen penă medicală care needs urgent treatment to prevent deterioration ireversibilă to organorganelor vitale și losesrea vieții. Urgent support for this via this offer to provide oxigen li lichide intravenoase medi medical administrative for restabilirea fluxului sanguin și creșterea tensiunii arteriale.

         Treat this concentrate for repairing the provocatori enemii și altor organe.

         Schița treatmentului

         Schiță a modului în care un pacient this treatise pentru șoc cardiogen este prezentat mai jos:

         • Internal hospital, patient this cateterization isi is registered urinary cantitatea pe care o trec.
         • If you face the intravenous linie, from obicei printr-o venă în braț. Cu toate acestea, venele din brațe pot fi dificil de găsit și poate fi necesar să introducă the main linie-o venită în gât, caz în care this accessă linie venoasă centrală.
         • Patient this monitoring pentru oxygenate sângelui folosind a puls oxymetr și, give this necessary, deschiderea căilor respiratorii this menținută folosind intubația endotraheală. Oxygenul this free direct pe căile respiratorii ale pacientului. Un pacient care suferă de insuficiență respiratorie este o ceață de ventilație mecanică.
         • Probele de sânge sunt trimise la laborator pentru evaluarea gazelor sanguine arteriale, electroliților, sânge numărului ai to parametrilor biochimici.
         • Anomaliile electrolyte trebuie corectate. Nivelurile scăzute de potasiu sau magneziu din sânge pot deteriorează inima, creând ritmuri ventriculare anormale. Acidoza este sau altă afecțiune periculoasă care are fog deertrament prompt.
         • Durerea și anxietatea pot fi ameliorate cu morfină sau fentanyl. Fentanilul this preferat față de morfină gives tensiunea arterială systolică this prea mică.
         • In case of myocardial infarct sau infarct, it is used in a normal mod, precum nitrați agent, beta-blocker și inhibitori ai angiotensine conversion enzyme. Cu toate acestea, the patient with cardiogenic, these pot continues și no trebuie used pană Când pacientul nu se stabilizează.
         • Din punct de vedere medical, îngrijirea cresc capacitatea de pompare a inimii, cu dopamină și dobutamină, this inotropă din punct de vedere medical. Dobutamina este un agonist selectiv pentru receptorul beta1-adrenergic care creează funcția cardiacă modificând ritmul cardiac pentru a restabili vascularizația periferică. Dobutamine this acest medicament de alegere pentru pacient cu sa preune sistolică ridicată 80 mmHg.
         • Dopamine exercită effects direct asupra inimii prin intermediul beta 1 receptor prezenți asupra cardiac myocyteelor ​​și indirect effect prin eliberarea de noradrenalină. Acest lucru mărește ritmul cardiac și crește tensiunea arterială. Use dopaminei this preferată tunaci when preseunea systolică this mai mică of 80 mmHg. Alți agenți care stimulează inima include phosphodiesterazei inhibitors amrinona și milrinona.
         • Pacienții cu infarct myocardic au nevoie de terapie trombolitică pentru a decompune ieftine.

         Surse

         Lecturi înainte de suplimente

         Ultima actualizare: 26 februarie 2019

         Povești Connect

         Acțiunea de pompare a mușchilor ventriculari this determinată de fulgi:

         • Inamic contractilitatea
         • Ritmul cardiac
         • Preîncărcați sa preseunea de umplere a inimii în timpul diastolei
         • După încărcare sau preseune cu care inima pompează sângele în circulație

         Pe măsură ce preîncărcarea crește, crește și debit cardiac și, în cele din urmă, pereții musculare devin up to întinși, nu mai pot crește forța care pompele ventriculare și ventricular function deteriorates. If enough of enough ventriculare is enough, rezultă cardiogenitate.

         Simptome

         Example of simptome of șoc cardiogen sunt described mai jos:

         • Pulse rapid, slab sa neregulat cauzat de o circulație deficitară.
         • Piele răcoroasă și îngroșată cauzată de constricția vaselor de sânge din piele.
         • Anxietate, neliniște și confuzie cauzate of application sanguin compromis la creier (hypoxia). Hypoxia poate duce în cele din urmă la comă.
         • Creșterea frecvenței respiratorii datorită stimulării sistemului sympathetic nerves.
         • The scădere accentuată a tensiunii arteriale din cauza căderilor debitului cardiac.
         • Venele jugulare distinse datorită creșterii preseunii venoase jugulare.
         • Pulmonary edem data pompării inefficient a inimii care determines deplasarea lichidului înapoi în plămâni.
         • As it exists or cantitate urine scăzută sau oligurie din cauza scăderii aparului de sânge la rinichi.

         Surse

          Lecturi înainte de suplimente

          Ultima actualizare: 26 februarie 2019

          „Http://www.news-medical.net/health/Cardiology-What-is-Cardiology.aspx” Din Revizuit de

          Term cardiologie this derivative in cuvintele grecești “cardia”, care refere to the enemy și “logie” care need „studiu al”. Cardiology this or branch to medicinei care se referă la pen i tulburări ale inimii, care by varying from the defect congenitale până the pen of imimă dobândite, according to fi boala coronariană și insuiciența congestive cardiacă.

          Povești Connect

          Medicii se specializează în cardiologia sunt numiți cardiologi și sunt responsabili pentru managementul medical al boliului inamic. Cardiac surgeons sunt medicii Specialiști care effectuază proceduriirurgicale pentru corectarea tulburărilor cardiace.

          Repere cardiolog

          Unele dintre etapele majore ale disciplinei cardiologice sunt enumerate mai jos:

          1628 Circulația sângelui the description of a medic englez William Harvey. 1706 Profesorul francez de anatomie, Raymond de Vieussens, the descris structura camerelor și vaselor inimii. 1733 Tensiunea arterială a fost măsurată pentru prima dată a duhovnic omi om de știință englez numit Stephen Hales. 1816 Medic francez, Rene Laennec, a inventat stetsoscopul. 1903 A young physiologist Willem Einthoven dezvoltat electrocardiograful sau ECG, a vital instrument used for the masura activitate electră ainimii diagnosticici to diagnostic cardiac anomaly. 1912 An American medic, James Herric, described atherosclerosis – a dintre cele mai frecvente boli ale inimii. 1938 Robert Gross, American surgeon, to effect prima intervenție chirurgicală pe inimă 1951 Prima valvă cardiacă artificială a fost dezvoltată de Charles Hufnagel. 1952 A chirurg american numit Floyd John Lewis făcut the intervener chirurgicală prima pe cord deschis 1967 Christian Barnard, surgeon South-African, a făcut primul transplant la un ima întreg 1982 A chirurg american numit Willem DeVries implantat sau inimă artificială proiectată de Robert Jarvik, într-un pacient.

          Surse

           Lecturi înainte de suplimente

           Ultima actualizare: 26 februarie 2019

           „Http://www.news-medical.net/health/Drug-Eluting-Stent-Risks.aspx” De la

           Medical eluează stent care this is a folosit în operații pentru a trul flux flux sanguin coronario. If it introduce de obicei în timpul angioplastiei cu balon, pacientul worrie despre suferință an infarct left îngrijire la angina pectorală.

           Procedura de angioplastie coronariană Această procedură este efectuată de coronarian coronarian la data morții coronare.Această acumulare se datorează interiorului. Aceste vase îngustate reduc cantitatea de sânge și, prin urmare, oxygenul care ajunge în enemic, care poate causes dureri în beeps (angina pectorală), precum și creșterea riscului de infarct miocardic. Lărgirea unei artere realizate vă permite să-i sângele să curgă mai ușor și să alimenteze sau de mușime de inamici cu suficient oxigen.

           În timpul angioplastiei coronare, a mic ballon this introdus într-o arteră și umflat pentru a deschide vasul. Uneori folosește a stent pentru a isascrită căra ramăne deschisă. Stentul, care this a tub mic compus din sărmă plasme, intră în arteră într-o stare prăbușită, give each balloon this umflat, stentul is extinct și it passes from pereții arterelor. Odată ce balonul this îndepărtat, stentul rămâne la locul său, assigned this ținută deschisă.

           Sunt disponibile două tipuri de stent: stentul metalic gol și stentul care eluează medicamentul.recardio picaturi Stentul din metal goal acționează ca un eșafod care susține artera deschisă. Pe măsură ce artera se vindecă, țesutul crește în jurul stentului, care îl ține în poziție. Cu toate acestea, uneori sau creștere excesiv a cicatricial acestui, care poate duce blocarea ulterioară arteri și la restrângerea (restenoza) vasului. Datorită riscului acestei complicații, au fost dezvoltate stenturi cares medically eluează, cares only coupled with a medicine cares this eliberation and timp pentru to prevent this re-creștere a cicatricial utesutului. Cercetările au arătat că stenturile care se îngrijesc din punct de vedere medical sunt donate a gallon of figure ca stenturile metalice goale, give a reduction rate of restenoză with approximate jumătate, în compare how to use stenturilor metallic goale.

           There are many different types of stent care medical eluează și Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire recomandă use of stenturilor care with fie sirolimus, fie paclitaxel, deoarece acestea au fost medusedele cacere medically.

           Stent care scratch elucează droguri

           Povești Connect

           Medically eliberate din stenturile care inhibă din punct de vedere medical proliferarea celulară și transducția activă către semnalului. În consecință, deși aceste stenturi sunt concepute pentru a preveni proliferarea și migrația celulelor musculare netede vasculare (factori care promote restenoza), the pot disturbs și reendothelializarea. Acest lucru încetinește vindecarea arterei, precum și creșterea expresiei factorilor tisulari, care pot produce a medium prothrombogen dezi dezvoltarea unui ieftin în stent. Acetate this denumită tromboză stentică, or complicicaie care this rareori observe with stenturile metallic goale. Get cheaguri pot apirea luni sau chiar ani de la implantarea stentului care eluează medicamentul și poate crește riscul de infarct și deces.

           De acolo, este necesar doar un anticoagulant (la fel ca combinația de aspirină și ticlopidină la clopidogrel) pentru reducerea riscului de coagulare și a stentului eluare la medicamentului. Cu toate acestea, cercetătorii nu sunt siguri de cât timp trebuie să le luăm aceste medicale, deoarece naked if știe cát durează vasul if terminated după introduces a unui stent. Use, for example, lung anticoagulant or can fi anticoagulant, or opțiune neplăcută pentru persoane cu problem of sangerare sau pentru cei care needs or intervenție chirurgicală suplimentară in decurs of a year of the stentului plasarea.

           Administraruia pentru Feed și Medically și Asociația Americană a Inimii medically recommends the precum clopidogrelul să fie luate timp by cel puțin an după implantarea unui stent de eluare a medicamentului. Cardiologii before sfătui patienții pentru Cât timp ar trebui să ia anticoagulant sau alterat medically, not function of tipul de blocaj pe care l-au avut și de riscul lor de sângerare. Pacien arii care ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală suplimentară în due to an implantation stentului, pot fi sfătuiți că a stent din metal gol this or opțiune mai bună. Pacienții care prezintă un crescut de sângerare sau simt că nu vor putea lua lua medical anti-clotting pot fi, de asemenea, sfătuiți să opteze pentru a stent metalic gol.

           To use stenturilor from eluare to medicolor a avut succes the muli oameni with cardiac problems, reduce and need an intervention surgicale mai invazive, meet bypassul arterelor coronare. Mai mult, ratele reduse of restenoză the patient cares for a stent of eluare a medicamentului au redus semificativ nevi of angioplastie repetată, cares this associate with risuri precum cerebral vascular accident și attack of cord.

           Surse

           Lecturi înainte de suplimente

           Ultima actualizare: 23 august 2018

           „Http://www.news-medical.net/health/Coronary-Artery-Disease-and-Omega-3-Fatty-Acids.aspx” Din Revizuit de

           Boala coronariană afectează milioane de bărbați și femei în lume. Factorii stilului de viață, cum ar fi fumartul, or dietă nesănătoasă și inactivitate pot crește riscul de boli coronariene și complicații acesteia.

           Povești Connect

           Never fines studies au analizat benei unei diets sănătoase în prevenea I hit boli și a altor afecțiuni cardiac. In order to feed them you look for them, acizii grași omega 3 au prezentat mai fine beneficial pozitive la persoana cu ris crescut de malamic boli.

           Peștele gras este principala acizi grași omega 3 acid eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA) care protejează împotriva inimilor bolilor. From also, form omega acidă nu sunt prezentate în plant alpha-linolenic acid numită (ALA) promovează, from also, sănătatea inimii.

           Câteva example of pești uleioși care sunt o sursă abundente a acestor acțiuni grași sunt macroul, lac păstrăvul, tonul alb, heringul, sardinele și somonul. ALA form of omega 3 is găsește în mai finte „semințe energetice”, cum ar fi cánepa și inul, precum și în soia și nucile. Omega 3 ALA cu lanț scurt is a precursor to omega 3 cu lan lung EPA și DHA. Cu toate acestea, cercetări suggestion of cel mai puțin of 5% cu ALA, comes factor factor EPA celi cel mai 0.5% puțin cu DHA.

           Mai multe studii sugerează utilizarea suplimentului tău omega 3 (EPA + DHA) în douăsprezece cuprinse între 0,5 0,5i 1,8 grame pe zi poate reduce enemic bolile dece numărul. Pentru ALA, doza recomandată this 1.5 până la 3.0 grame pe zi. Conform ghidurilor dietetetice din 2000 in the American Heart Association, the should consumated cel puțin două porții de pește (în special pește gras) but săptămână pentru a reduce riscul bolilor de enemic.

           S-a confirmationă că a contrit la reglarea omega 3 gra risi reduce risul de cardiac rhythm abnormal, moarte cardiacă, myocardic infarct, stroke, cholesterol ridicat din sânge, form plăcii atherosclerotice, tensiune arterială crescutatorii, funcțiiții inflictelus.

           Surse

            Lecturi înainte de suplimente

            Ultima actualizare: 26 februarie 2019

            „Http://www.news-medical.net/health/Heart-Rate-Reserve.aspx” Din Revizuit de

            Rezerva ritmului cardiac descri diferit între ritmul cardiac mai mult decât ritmul cardiac maxim previzualizează ritmul cardiac al odihnă la persoană. Indicați capacitatea cardiovasculară a rezervării cu un ritm cardiac pentru persoană.

            Cum dacă se calculează din ritmul cardiac

            Povești Connect

            Formula folosită pentru calculul ritmului cardiac rezervați acest HRR = HRmax – HRrest.

            Fr măsură ce rezervă rhythm cardiac crește, HRrest trebuie să se scadă. Accesul la acest avantaj beneficiază de acest calcul sportiv pentru performanța performanței.

            Ritm cardiac acest consum de oxigen

            Frecvența cardiacă this oxygen consumer leg, iar atunci special poate crește intensitatea și crește nivelul cuprinse între 50-90% VO2 max. Astfel, intensitatea exercită acest procentul ritmului cardiac maxim (calculat folosind formula 220 – vârstă).

            As of 30 of ani care are or frecvență cardiacă maximă of 190bpm by antrena astfel până la 75% din intensitatea at 143bpm.

            Cea mai susținută formulă cu o „fată de 220 de ani” este goală dacă dansul este diferit de funcția ritmului cardiac al individului.

            Formula pentru reserves frecvenței cardiace allows to determine unei frecvențe cardce țintă mai bune pentru or capacitate optimă de antrenament, bazat atât pentru rhythmul cardiac maxim cát și pe cel de repaus.

            Calculul ritmului cardiac țintă cu formula Karvonen

            • 220 – vârstă = ritm maxim cardiac
            • Frecvența cardiacă maximă – ritmul cardiac în repaus = rezerva ritmului cardiac
            • (Rezerva ritmului cardiac X% de antrenament) + ritmul cardiac în repaus

            Comparând cele două formule

            Pentru compară cele două formule, an example de bărbat în vârstă de 45 of ani care are or frecvență cardiacă în repaus of 60 of bătăi is evaluate for minut și care dorește să is antreneze the maximum 70%.

            Ritmul cardiac vizat la acest individ: –

            220 – 45 = 175 bătăi pe min. Ace acest ritm cardiac maxim.

            Formula conformă Karvonen (115 x 0,7) + 60 = 140,5

            Astfel, 140.5 bătăi pe minut this frecvența cardiacă țintă folosind această metodă.

            Folosind formulates tradition of värstă 220, accepts persoană ar avea or frecvență cardiacă țintă de (220-45 X 0.7) sau 122.5

            122.5 bătăi pe minut this considerable mai mică decât cea estimate by formula Karvonen.

            Surse

             Lecturi înainte de suplimente

             Ultima actualizare: 4 iunie 2019

             “Http://www.news-medical.net/health/Cardiogenic-Shock-Treatment.aspx” Din Revizuit de

             Cardocul cardiogen this or urgen penă medicală care needs urgent treatment to prevent deterioration ireversibilă to organorganelor vitale și losesrea vieții. Urgent support for this via this offer to provide oxigen li lichide intravenoase medi medical administrative for restabilirea fluxului sanguin și creșterea tensiunii arteriale.

             Treat this concentrate for repairing the provocatori enemii și altor organe.

             Schița treatmentului

             Schiță a modului în care un pacient this treatise pentru șoc cardiogen este prezentat mai jos:

             • Internal hospital, patient this cateterization isi is registered urinary cantitatea pe care o trec.
             • If you face the intravenous linie, from obicei printr-o venă în braț. Cu toate acestea, venele din brațe pot fi dificil de găsit și poate fi necesar să introducă the main linie-o venită în gât, caz în care this accessă linie venoasă centrală.
             • Patient this monitoring pentru oxygenate sângelui folosind a puls oxymetr și, give this necessary, deschiderea căilor respiratorii this menținută folosind intubația endotraheală. Oxygenul this free direct pe căile respiratorii ale pacientului. Un pacient care suferă de insuficiență respiratorie este o ceață de ventilație mecanică.
             • Probele de sânge sunt trimise la laborator pentru evaluarea gazelor sanguine arteriale, electroliților, sânge numărului ai to parametrilor biochimici.
             • Anomaliile electrolyte trebuie corectate. Nivelurile scăzute de potasiu sau magneziu din sânge pot deteriorează inima, creând ritmuri ventriculare anormale. Acidoza este sau altă afecțiune periculoasă care are fog deertrament prompt.
             • Durerea și anxietatea pot fi ameliorate cu morfină sau fentanyl. Fentanilul this preferat față de morfină gives tensiunea arterială systolică this prea mică.
             • In case of myocardial infarct sau infarct, it is used in a normal mod, precum nitrați agent, beta-blocker și inhibitori ai angiotensine conversion enzyme. Cu toate acestea, the patient with cardiogenic, these pot continues și no trebuie used pană Când pacientul nu se stabilizează.
             • Din punct de vedere medical, îngrijirea cresc capacitatea de pompare a inimii, cu dopamină și dobutamină, this inotropă din punct de vedere medical. Dobutamina este un agonist selectiv pentru receptorul beta1-adrenergic care creează funcția cardiacă modificând ritmul cardiac pentru a restabili vascularizația periferică. Dobutamine this acest medicament de alegere pentru pacient cu sa preune sistolică ridicată 80 mmHg.
             • Dopamine exercită effects direct asupra inimii prin intermediul beta 1 receptor prezenți asupra cardiac myocyteelor ​​și indirect effect prin eliberarea de noradrenalină. Acest lucru mărește ritmul cardiac și crește tensiunea arterială. Use dopaminei this preferată tunaci when preseunea systolică this mai mică of 80 mmHg. Alți agenți care stimulează inima include phosphodiesterazei inhibitors amrinona și milrinona.
             • Pacienții cu infarct myocardic au nevoie de terapie trombolitică pentru a decompune ieftine.

             Surse

             Lecturi înainte de suplimente

             Ultima actualizare: 26 februarie 2019

             Dodano: 19 June 2020
             Autor:
             Kosmetyka artykuł PDF
             Drukuj
             recardio picaturi Stentul din metal goal acționează ca un eșafod care susține artera deschisă. Pe măsură ce artera se vindecă, țesutul crește în jurul stentului, care îl ține în poziție. Cu toate acestea, uneori sau creștere excesiv a cicatricial acestui, care poate duce blocarea ulterioară arteri și la restrângerea (restenoza) vasului. Datorită riscului acestei complicații, au fost dezvoltate stenturi cares medically eluează, cares only coupled with a medicine cares this eliberation and timp pentru to prevent this re-creștere a cicatricial utesutului. Cercetările au arătat că stenturile care se îngrijesc din punct de vedere medical sunt donate a gallon of figure ca stenturile metalice goale, give a reduction rate of restenoză with approximate jumătate, în compare how to use stenturilor metallic goale.

             There are many different types of stent care medical eluează și Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire recomandă use of stenturilor care with fie sirolimus, fie paclitaxel, deoarece acestea au fost medusedele cacere medically.

             Stent care scratch elucează droguri

             Povești Connect

             Medically eliberate din stenturile care inhibă din punct de vedere medical proliferarea celulară și transducția activă către semnalului. În consecință, deși aceste stenturi sunt concepute pentru a preveni proliferarea și migrația celulelor musculare netede vasculare (factori care promote restenoza), the pot disturbs și reendothelializarea. Acest lucru încetinește vindecarea arterei, precum și creșterea expresiei factorilor tisulari, care pot produce a medium prothrombogen dezi dezvoltarea unui ieftin în stent. Acetate this denumită tromboză stentică, or complicicaie care this rareori observe with stenturile metallic goale. Get cheaguri pot apirea luni sau chiar ani de la implantarea stentului care eluează medicamentul și poate crește riscul de infarct și deces.

             De acolo, este necesar doar un anticoagulant (la fel ca combinația de aspirină și ticlopidină la clopidogrel) pentru reducerea riscului de coagulare și a stentului eluare la medicamentului. Cu toate acestea, cercetătorii nu sunt siguri de cât timp trebuie să le luăm aceste medicale, deoarece naked if știe cát durează vasul if terminated după introduces a unui stent. Use, for example, lung anticoagulant or can fi anticoagulant, or opțiune neplăcută pentru persoane cu problem of sangerare sau pentru cei care needs or intervenție chirurgicală suplimentară in decurs of a year of the stentului plasarea.

             Administraruia pentru Feed și Medically și Asociația Americană a Inimii medically recommends the precum clopidogrelul să fie luate timp by cel puțin an după implantarea unui stent de eluare a medicamentului. Cardiologii before sfătui patienții pentru Cât timp ar trebui să ia anticoagulant sau alterat medically, not function of tipul de blocaj pe care l-au avut și de riscul lor de sângerare. Pacien arii care ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală suplimentară în due to an implantation stentului, pot fi sfătuiți că a stent din metal gol this or opțiune mai bună. Pacienții care prezintă un crescut de sângerare sau simt că nu vor putea lua lua medical anti-clotting pot fi, de asemenea, sfătuiți să opteze pentru a stent metalic gol.

             To use stenturilor from eluare to medicolor a avut succes the muli oameni with cardiac problems, reduce and need an intervention surgicale mai invazive, meet bypassul arterelor coronare. Mai mult, ratele reduse of restenoză the patient cares for a stent of eluare a medicamentului au redus semificativ nevi of angioplastie repetată, cares this associate with risuri precum cerebral vascular accident și attack of cord.

             Surse

             Lecturi înainte de suplimente

             Ultima actualizare: 23 august 2018

             „Http://www.news-medical.net/health/Coronary-Artery-Disease-and-Omega-3-Fatty-Acids.aspx” Din Revizuit de

             Boala coronariană afectează milioane de bărbați și femei în lume. Factorii stilului de viață, cum ar fi fumartul, or dietă nesănătoasă și inactivitate pot crește riscul de boli coronariene și complicații acesteia.

             Povești Connect

             Never fines studies au analizat benei unei diets sănătoase în prevenea I hit boli și a altor afecțiuni cardiac. In order to feed them you look for them, acizii grași omega 3 au prezentat mai fine beneficial pozitive la persoana cu ris crescut de malamic boli.

             Peștele gras este principala acizi grași omega 3 acid eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA) care protejează împotriva inimilor bolilor. From also, form omega acidă nu sunt prezentate în plant alpha-linolenic acid numită (ALA) promovează, from also, sănătatea inimii.

             Câteva example of pești uleioși care sunt o sursă abundente a acestor acțiuni grași sunt macroul, lac păstrăvul, tonul alb, heringul, sardinele și somonul. ALA form of omega 3 is găsește în mai finte „semințe energetice”, cum ar fi cánepa și inul, precum și în soia și nucile. Omega 3 ALA cu lanț scurt is a precursor to omega 3 cu lan lung EPA și DHA. Cu toate acestea, cercetări suggestion of cel mai puțin of 5% cu ALA, comes factor factor EPA celi cel mai 0.5% puțin cu DHA.

             Mai multe studii sugerează utilizarea suplimentului tău omega 3 (EPA + DHA) în douăsprezece cuprinse între 0,5 0,5i 1,8 grame pe zi poate reduce enemic bolile dece numărul. Pentru ALA, doza recomandată this 1.5 până la 3.0 grame pe zi. Conform ghidurilor dietetetice din 2000 in the American Heart Association, the should consumated cel puțin două porții de pește (în special pește gras) but săptămână pentru a reduce riscul bolilor de enemic.

             S-a confirmationă că a contrit la reglarea omega 3 gra risi reduce risul de cardiac rhythm abnormal, moarte cardiacă, myocardic infarct, stroke, cholesterol ridicat din sânge, form plăcii atherosclerotice, tensiune arterială crescutatorii, funcțiiții inflictelus.

             Surse

              Lecturi înainte de suplimente

              Ultima actualizare: 26 februarie 2019

              „Http://www.news-medical.net/health/Heart-Rate-Reserve.aspx” Din Revizuit de

              Rezerva ritmului cardiac descri diferit între ritmul cardiac mai mult decât ritmul cardiac maxim previzualizează ritmul cardiac al odihnă la persoană. Indicați capacitatea cardiovasculară a rezervării cu un ritm cardiac pentru persoană.

              Cum dacă se calculează din ritmul cardiac

              Povești Connect

              Formula folosită pentru calculul ritmului cardiac rezervați acest HRR = HRmax – HRrest.

              Fr măsură ce rezervă rhythm cardiac crește, HRrest trebuie să se scadă. Accesul la acest avantaj beneficiază de acest calcul sportiv pentru performanța performanței.

              Ritm cardiac acest consum de oxigen

              Frecvența cardiacă this oxygen consumer leg, iar atunci special poate crește intensitatea și crește nivelul cuprinse între 50-90% VO2 max. Astfel, intensitatea exercită acest procentul ritmului cardiac maxim (calculat folosind formula 220 – vârstă).

              As of 30 of ani care are or frecvență cardiacă maximă of 190bpm by antrena astfel până la 75% din intensitatea at 143bpm.

              Cea mai susținută formulă cu o „fată de 220 de ani” este goală dacă dansul este diferit de funcția ritmului cardiac al individului.

              Formula pentru reserves frecvenței cardiace allows to determine unei frecvențe cardce țintă mai bune pentru or capacitate optimă de antrenament, bazat atât pentru rhythmul cardiac maxim cát și pe cel de repaus.

              Calculul ritmului cardiac țintă cu formula Karvonen

              • 220 – vârstă = ritm maxim cardiac
              • Frecvența cardiacă maximă – ritmul cardiac în repaus = rezerva ritmului cardiac
              • (Rezerva ritmului cardiac X% de antrenament) + ritmul cardiac în repaus

              Comparând cele două formule

              Pentru compară cele două formule, an example de bărbat în vârstă de 45 of ani care are or frecvență cardiacă în repaus of 60 of bătăi is evaluate for minut și care dorește să is antreneze the maximum 70%.

              Ritmul cardiac vizat la acest individ: –

              220 – 45 = 175 bătăi pe min. Ace acest ritm cardiac maxim.

              Formula conformă Karvonen (115 x 0,7) + 60 = 140,5

              Astfel, 140.5 bătăi pe minut this frecvența cardiacă țintă folosind această metodă.

              Folosind formulates tradition of värstă 220, accepts persoană ar avea or frecvență cardiacă țintă de (220-45 X 0.7) sau 122.5

              122.5 bătăi pe minut this considerable mai mică decât cea estimate by formula Karvonen.

              Surse

               Lecturi înainte de suplimente

               Ultima actualizare: 4 iunie 2019

               “Http://www.news-medical.net/health/Cardiogenic-Shock-Treatment.aspx” Din Revizuit de

               Cardocul cardiogen this or urgen penă medicală care needs urgent treatment to prevent deterioration ireversibilă to organorganelor vitale și losesrea vieții. Urgent support for this via this offer to provide oxigen li lichide intravenoase medi medical administrative for restabilirea fluxului sanguin și creșterea tensiunii arteriale.

               Treat this concentrate for repairing the provocatori enemii și altor organe.

               Schița treatmentului

               Schiță a modului în care un pacient this treatise pentru șoc cardiogen este prezentat mai jos:

               • Internal hospital, patient this cateterization isi is registered urinary cantitatea pe care o trec.
               • If you face the intravenous linie, from obicei printr-o venă în braț. Cu toate acestea, venele din brațe pot fi dificil de găsit și poate fi necesar să introducă the main linie-o venită în gât, caz în care this accessă linie venoasă centrală.
               • Patient this monitoring pentru oxygenate sângelui folosind a puls oxymetr și, give this necessary, deschiderea căilor respiratorii this menținută folosind intubația endotraheală. Oxygenul this free direct pe căile respiratorii ale pacientului. Un pacient care suferă de insuficiență respiratorie este o ceață de ventilație mecanică.
               • Probele de sânge sunt trimise la laborator pentru evaluarea gazelor sanguine arteriale, electroliților, sânge numărului ai to parametrilor biochimici.
               • Anomaliile electrolyte trebuie corectate. Nivelurile scăzute de potasiu sau magneziu din sânge pot deteriorează inima, creând ritmuri ventriculare anormale. Acidoza este sau altă afecțiune periculoasă care are fog deertrament prompt.
               • Durerea și anxietatea pot fi ameliorate cu morfină sau fentanyl. Fentanilul this preferat față de morfină gives tensiunea arterială systolică this prea mică.
               • In case of myocardial infarct sau infarct, it is used in a normal mod, precum nitrați agent, beta-blocker și inhibitori ai angiotensine conversion enzyme. Cu toate acestea, the patient with cardiogenic, these pot continues și no trebuie used pană Când pacientul nu se stabilizează.
               • Din punct de vedere medical, îngrijirea cresc capacitatea de pompare a inimii, cu dopamină și dobutamină, this inotropă din punct de vedere medical. Dobutamina este un agonist selectiv pentru receptorul beta1-adrenergic care creează funcția cardiacă modificând ritmul cardiac pentru a restabili vascularizația periferică. Dobutamine this acest medicament de alegere pentru pacient cu sa preune sistolică ridicată 80 mmHg.
               • Dopamine exercită effects direct asupra inimii prin intermediul beta 1 receptor prezenți asupra cardiac myocyteelor ​​și indirect effect prin eliberarea de noradrenalină. Acest lucru mărește ritmul cardiac și crește tensiunea arterială. Use dopaminei this preferată tunaci when preseunea systolică this mai mică of 80 mmHg. Alți agenți care stimulează inima include phosphodiesterazei inhibitors amrinona și milrinona.
               • Pacienții cu infarct myocardic au nevoie de terapie trombolitică pentru a decompune ieftine.

               Surse

               Lecturi înainte de suplimente

               Ultima actualizare: 26 februarie 2019

               Wstaw na stronę, forum, blog

               Komentowanie jest wyczone.