Asta înseamnă că ați obține acești bani prin eliminarea finanțării duble sau triple?

Kategoria: blog

Asta înseamnă că ați obține acești bani prin eliminarea finanțării duble sau triple?

Trebuie să examinați acest lucru și să vedeți ce subvenții nu mai pot fi justificate.

Asta înseamnă că ați obține acești bani prin eliminarea finanțării duble sau triple? Cred într-o reformă administrativă masivă care va aduce miliarde pe termen mediu. Motorul economic poate fi stimulat doar pe termen lung printr-o reducere a impozitelor, astfel încât să avem venituri suplimentare din reduceri de impozite. Dacă lupt cu economia neagră mai masiv și, în același timp, cu impozite mai mici, se poate simți un efect deoarece oamenii se întorc la economia legală pentru că nu mai merită să lucrezi negru.

Se poate face fără creșterea datoriei? Sigur pe termen mediu. Da. Trebuie să mergem acolo. Apoi, companiile se vor stabili în Austria, iar șomajul va fi redus.

© Video: News.at

Să venim la unele dintre problemele de zi cu zi cu care se confruntă oamenii. Ce părere aveți despre acest caz: o austriacă în vârstă de 65 de ani este îngrijită de o femeie slovacă, pentru că altfel nu și-ar putea permite costurile de îngrijire. Avem o problemă cu îngrijirea, nu? Da absolut. Aceasta este în esență o problemă de casă. Landurile sunt responsabile atunci când vine vorba de educația medicală. Numai în Viena, în fiecare an se înregistrează 600 până la 700 de tineri care doresc să facă o ucenicie, dintre care 400 sunt trimiși acasă pentru că nu se fac investiții în formare. Și atunci ai nevoie de personal de asistență medicală de oriunde.

În calitate de cancelar, ați centraliza asistența medicală? Da, acolo aveți nevoie de finanțare unică – inclusiv planificarea la nivel național a spitalelor – unde prioritățile sunt definite cu precizie.

Nu ar exista asistenți medicali din străinătate sub cancelaria ta? Nu. Întotdeauna vor exista zone în care permitem muncitori calificați din străinătate, deoarece nu le avem sau nu putem acoperi zona. Trebuie să evaluezi asta.

În funcție de cerere și ofertă? Exact, și trebuie să fim sinceri și să vedem că există o metodă de eroare în UE, care nu investește în structuri durabile, ci, în unele cazuri, retrage lucrători calificați în Europa de Vest în detrimentul acestor țări. Acesta este un proces care trebuie să se încheie în cele din urmă. Asta înseamnă: avem responsabilitatea de a ajusta permanent nivelurile sociale și economice.

Cu siguranță acest lucru nu se poate face prin închiderea pieței muncii. Desigur, avem și o responsabilitate pentru șomeri, dintre care unii au fost strămutați de forța de muncă mai ieftină din Est. Este un proces de deplasare. Trebuie să vă uitați unde este cazul și unde trebuie să vorbim clar cu UE cu privire la închiderea sectorială a pieței muncii.

„Pentru mine, comerțul liber nu este o problemă. Dar nu sub formă de TTIP sau CETA «

Dumneavoastră sau petrecerea dvs.reduslim Italia veți fi sfătuiți de Institutul Hayek. Aceasta este o poziție liberală clară – unii ar spune: neoliberală -. Asta contrazice ceea ce ai spus. Nu. În primul rând, este important să auziți experți din toate domeniile cu puncte de vedere diferite. Nici eu nu cred prea mulți termeni precum neoliberal, dar există decizii sensibile și nerezonabile. Nu am niciun argument că liberul schimb este sensibil. Dar nu sub formă de TTIP sau CETA.

Nu crezi că trebuie să re-ascuți acest lucru? Pe de o parte, promovezi abilități sociale deosebite și, pe de altă parte, promovezi liberul schimb. Aceasta nu este o contradicție.

Dar. Nu. Dacă Partidul Social de Acasă face un program economic, acesta devine un program economic, nu unul al grupurilor de interes de elită. Ceea ce avem nevoie astăzi este ca întreprinzătorii mici și mijlocii, muncitorii cu guler alb și muncitorii cu guler albastru să se unească împotriva unui guvern care suge cei mai buni performanți.

Pe un alt subiect din viață: probabil ai o doamnă de curățenie ca multe altele. Trei din patru femei de curățenie nu vor să se înregistreze în conformitate cu regulile, deoarece sunt asigurate și la bărbat, iar înregistrarea nu merită. Ce ar face cancelarul Strache? Ca și în cazul îngrijirii copiilor, politica fiscală ar trebui aplicată acolo, astfel încât aceste servicii să poată fi deduse.

© Ricardo Herrgott

Ați spus mai devreme că Islamul nu face parte din Austria. Dar musulmanii care locuiesc în Austria? Ce criterii trebuie să îndeplinească pentru a fi acceptat ca parte a Austriei? Practic accept pe toată lumea cu noi. Faptul este că în 1973 aveam cu noi 30.000 de concetățeni musulmani și, prin imigrația de masă nediferențiată, avem până la 700.000 de concetățeni musulmani într-o perioadă relativ scurtă de timp. Din fericire, există și unii care se integrează foarte bine. Trăiește-ți religia, dar nu în sensul unui islam politic. Nu vor ca copiii lor să fie puși sub presiune la școală dacă, de exemplu, nu poartă batic.

Deci, un islam non-politic poate face deja parte din Austria? Nu am nimic împotriva unui Islam non-politic.

O întrebare personală: copiii tăi au mers la școala publică? Asta nu mai era posibil. Cei care îi conving pe austrieci cât de bună și fructuoasă este această dezvoltare a populației sunt tocmai cei care își dau copiii la școli unde problema nu există. Devine necesar să vă trimiteți copiii la școala privată și mulți nu își permit acest lucru.

Sunteți în așteptare de doisprezece ani pentru a deveni primar sau cancelar. Nu sunt în așteptare …

Este uneori frustrant sau istovitor? Unele subiecte vă sunt apoi luate de către partidele de la guvernare. Deloc. Este o medalie dacă ați fost defăimat ca agitator de doisprezece ani și apoi experimentați că cei care v-au defăimat înainte de a vă cita literalmente.

Dar nu este frustrant uneori că nu poți face lucrurile singur? Trebuie să-l vezi realpolitic …

„Putem fi întârziați ici și colo, dar nu opriți pe Duaer”

Trebuie să spui da, altfel oamenii vor întreba: nu vrea să devină cancelar? Da, desigur, poate fi frustrant. Dar încerc să vă explic în termeni de realpolitik: Dacă ați preluat o partidă cu trei procente în urmă cu doisprezece ani, care a fost anulată și ați reușit să crească de zece ori, atunci aceasta este unică în peisajul partidelor europene. Trebuie să rămâi la sol și să spui că am realizat deja multe. Acum este șansa. Dar asta nu înseamnă că veți ajunge imediat la vârf. Întotdeauna spun că putem fi întârziați ici și colo, dar nu opriți pe termen lung.

Vom vedea un Strache de stat în campania electorală sau un politician de opoziție foarte agresiv? Un HC Strache matur, calm, stabil, care va susține implementarea în termeni de fiabilitate.

Nici unul? Uneori este posibil să trebuiască să devii mai tare, dar nu vrem ca aceasta să devină regula.

© Video: News.at

Campaniile electorale sunt epuizante. Cum rămâi în formă? Făcând sport în mod regulat, merg în mod regulat să alerg cu soția mea, la sală, ne plimbăm cu sârguință câinele. Desigur, există și faze între care te privești nutrițional. Așa mă pregătesc pentru că este un maraton, desigur.

Ați menționat soția și câinele – este de conceput un prim copil în cancelaria dumneavoastră? Practic, desigur, este profund privat. Dar dacă ne extindem familia, publicul va ști într-un mod adecvat. Dar da, un copil ar fi cu siguranță și o dorință a mea.

Despre persoană: Heinz-Christian Strache, în vârstă de 47 de ani, născut la Viena, este tehnician dentar instruit și este lider de partid federal al FPÖ din 2005. În

Alegerea Consiliului Național

În 2013, partidul a ajuns la 20,51 la sută, potrivit sondajelor, acum era de peste 30 la sută. După succesul lui Norbert Hofer în alegerile prezidențiale federale, au existat speculații cu privire la o schimbare la vârf. Strache este căsătorit pentru a doua oară.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Congresul federal al Verzilor de la Linz s-a încheiat duminică cu alegerea celui mai înalt candidat Ulrike Lunacek în comitetul executiv național al partidului. A fost confirmată și includerea parlamentarului UE Michel Reimon în acest grup.

Congresul federal a stabilit anterior primele 13 locuri pe lista federală pentru alegerile Consiliului Național. Inițial ar fi trebuit să fie 14, din cauza ștergerilor de către candidați a fost în cele din urmă cu unul mai puțin. Fuseseră 17 candidaturi pentru aceasta. Locurile până în jurul valorii de nouă au fost considerate promițătoare.

Purtătorul de cuvânt al securității, Peter Pilz, nu a intrat pe listă

, care a alergat degeaba pe locul patru pe listă și apoi a renunțat. Alți membri ai Consiliului Național care au eșuat sunt purtătorul de cuvânt al bugetului, Bruno Rossmann, și purtătorul de cuvânt al culturii, Wolfgang Zinggl, care nu reușise deja să întocmească lista vieneză și se certase cu viceprimarul Maria Vassilakou în conflictul privind construcția clădirii Heumarkt din Viena.

Verzii practică controlul daunelor

Verzii practică limitarea daunelor și vor să se țină de purtătorul de cuvânt al securității, Peter Pilz. Șeful clubului, Albert Steinhauser, și-a exprimat ideea duminică la congresul federal de a-i acorda lui Pilz un loc inferior în listă și de a-i finanța o campanie de vot preferențial. Aceasta a refuzat. „Ne-am despărțit în Linz”, a spus Pilz.

Steinhauser a confirmat propunerea pe care i-a făcut-o „Standardului”. Consiliul federal extins – se reunește în iulie – ar putea să-i aducă lui Pilz unul dintre locurile deschise, de exemplu numărul 14, și să-l susțină într-un vot preferențial. „Aceasta este părerea mea personală”, a subliniat el.

Cel mai înalt candidat Ulrike Lunacek a regretat, de asemenea, că Pilz a candidat doar pentru locul patru pe listă și a anunțat că va părăsi politica după eșecul său. „Mi-aș fi dorit să-l am în următorul club al Consiliului Național”, le-a spus ea delegaților. Ea a vrut să vorbească în continuare cu el și să vadă dacă Pilz poate sprijini verzii în campania electorală.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

De la numărare la douăzeci și două. Cei mai importanți termeni pentru

Alegerea Consiliului Național

.

A pentru numărare: durează chiar mai mult decât alegerile de la Hofburg, rezultatul complet este disponibil doar joi seara.

B pentru votantul poștal: s-ar putea face din nou diferența dacă ar exista de ex. între SPÖ și FPÖ este rar.

© Video: Wochit / News

C pentru C: Niciunul dintre cele 2.100 de municipalități și niciunul dintre cele 118 districte ale Austriei nu începe cu C și niciunul dintre cele 39 de circumscripții regionale create pentru alegeri.

Îmi place joi după alegeri: nu puteam aduce deciziile finale. Pentru că acolo se numără doar între 50.000 și 100.000 de cărți de vot.

E ca în E-Learing: pentru a instrui membrii autorității electorale astfel încât VfGH să nu mai găsească un motiv de abrogare, alegerile ar trebui contestate din nou.

F ca în pliuri: Puteți avea buletinul de vot, chiar și în avion, dacă doriți – dar trebuie să rămână lizibil și să se încadreze în plicul de vot.

G ca în secret: Este alegerea – asta înseamnă că împotriva voinței alegătorului nu trebuie să se știe cum votează. Prin urmare, de ex. de asemenea, votul poștal este numărat în raioane și nu în municipii. Cu toate acestea, alegătorii pot spune ei înșiși o poveste sau pot posta buletinul de vot.

H ca în cea mai înaltă instanță: acolo, în special la Curtea Constituțională, contestările alegerilor ajung. În 2016, în urma unei cereri din partea FPÖ, VfGH a ordonat reluarea completă a alegerilor preliminare ale președintelui federal.

Ca și în Ministerul de Interne: Departamentul responsabil cu organizarea și gestionarea alegerilor – cu propriul departament electoral și autoritatea electorală federală situată acolo.

J ca la gustare: în unele municipalități, există un evaluator al alegerilor în loc de indemnizația de 12,50 euro pentru masă care se datorează conform legii.

K pentru Kreuzerl:

L ca în clapetă: nu mai există plicuri pentru votul poștal – deoarece plicurile cu clapete au fost lipite în anul precedent și, prin urmare, votul de repriză a trebuit amânat.

M pentru mandate: 183 de mandate în Consiliul Național sunt acordate în timpul alegerilor – la trei niveluri, în circumscripțiile regionale, în statele federale și în guvernul federal.

N pentru Consiliul Național: Acesta este ales, nu guvernul. Dar o majoritate parlamentară este o condiție prealabilă pentru formarea unei coaliții.

O pentru OSCE: Trimiteți o echipă mică – șase persoane – pentru a respecta din nou alegerile.

P ca în cutia poștală: voturile poștale trebuie să fie acolo până sâmbătă la 9:00 – astfel încât oficiul poștal să le ducă la timp la autoritățile electorale de district.

R ca în circumscripția regională: nivelul cel mai apropiat de alegătorul la care sunt atribuite mandatele. Există 39 în toată Austria; un mandat direct costă între 22.000 și 29.000 de voturi.

S pentru voturi: fiecare alegător are nu doar unul, ci patru la alegerile din NR – unul pentru partid și câte unul pentru candidații preferați în circumscripția electorală, statul și guvernul federal.

T pentru telefon: nu este un mod valid de a aplica pentru carduri de vot. Acest lucru trebuie făcut personal sau în scris (scrisoare, e-mail, internet) la locul principal de reședință.

U pentru invalid: sunt toate buletinele de vot care nu menționează în mod clar care partid obține votul.

V pentru voturi preferențiale: poate ajuta un candidat din circumscripție, din stat și din guvernul federal să obțină un mandat, în ciuda unei poziții slabe pe listă.

© Video: Wochit / News

W pentru drept de vot: 6,4 milioane de austrieci care vor împlini 16 ani până cel târziu pe 15 octombrie – și cărora judecătorul nu le-a refuzat dreptul de vot din cauza unei condamnări.

X pentru X: Forma clasică de vot, Kreuzerl în partid. Dar o puteți face și altfel: punct, liniuță, cârlig, cercul nume, scrieți, tăiați alte petreceri …

Dodano: 19 July 2020
Autor:
Kosmetyka artykuł PDF
Drukuj
Wstaw na stronę, forum, blog

Komentowanie jest wyczone.