Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε αυτά τα χρήματα καταργώντας τη διπλή ή τριπλή χρηματοδότηση;

Kategoria: blog

Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε αυτά τα χρήματα καταργώντας τη διπλή ή τριπλή χρηματοδότηση;

Πρέπει να το διαβάσετε και να δείτε ποιες επιδοτήσεις δεν μπορούν πλέον να δικαιολογηθούν.

Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε αυτά τα χρήματα καταργώντας τη διπλή ή τριπλή χρηματοδότηση; Πιστεύω σε μια μαζική διοικητική μεταρρύθμιση που θα αποφέρει δισεκατομμύρια μεσοπρόθεσμα. Ο οικονομικός κινητήρας μπορεί να τονωθεί μακροπρόθεσμα μόνο με μείωση φόρου, έτσι ώστε να έχουμε επιπλέον εισόδημα από μειώσεις φόρων. Αν καταπολεμήσω τη μαύρη οικονομία πιο μαζικά και ταυτόχρονα χαμηλότερους φόρους, μπορεί να γίνει αισθητό ένα αποτέλεσμα, επειδή οι άνθρωποι επιστρέφουν στη νομική οικονομία επειδή δεν πληρώνει πλέον για να δουλέψουν μαύροι.

Μπορεί να γίνει χωρίς αύξηση του χρέους; Ασφαλής μεσοπρόθεσμα. Ναί. Πρέπει να πάμε εκεί. Στη συνέχεια, οι εταιρείες θα εγκατασταθούν στην Αυστρία και η ανεργία θα μειωθεί.

© Βίντεο: News.at

Ας έρθουμε σε μερικά από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι. Τι έχετε να πείτε για αυτήν την υπόθεση: Μια 65χρονη Αυστριακή φροντίζεται από μια σλοβάκικη γυναίκα επειδή δεν μπορούσε να αντέξει διαφορετικά το κόστος φροντίδας. Έχουμε πρόβλημα με τη φροντίδα, σωστά; Ναι απολύτως. Αυτό είναι ουσιαστικά ένα σπιτικό πρόβλημα. Τα Länder είναι υπεύθυνα για τη νοσηλευτική εκπαίδευση. Μόνο στη Βιέννη, 600 έως 700 νέοι εγγράφονται κάθε χρόνο και θέλουν να ασκήσουν μαθητεία, 400 από αυτούς αποστέλλονται στο σπίτι επειδή δεν πραγματοποιείται καμία επένδυση στη μαθητεία. Και τότε χρειάζεστε νοσηλευτικό προσωπικό από οπουδήποτε.

Ως καγκελάριος, θα συγκεντρώνατε την υγειονομική περίθαλψη; Ναι, χρειάζεστε χρηματοδότηση μίας στάσης – συμπεριλαμβανομένου του εθνικού νοσοκομειακού προγραμματισμού – όπου οι προτεραιότητες καθορίζονται με ακρίβεια.

Δεν θα υπήρχαν νοσοκόμες από το εξωτερικό υπό την καγκελαρία σας; Οχι. Θα υπάρχουν πάντα περιοχές όπου επιτρέπουμε ειδικευμένους εργαζόμενους από το εξωτερικό γιατί δεν τους έχουμε ή δεν μπορούμε να καλύψουμε την περιοχή. Πρέπει να το αξιολογήσεις αυτό.

Σύμφωνα με την προσφορά και τη ζήτηση; Ακριβώς, και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να δούμε ότι υπάρχει μια μέθοδος σφάλματος στην ΕΕ που δεν επενδύει σε βιώσιμες δομές, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις αποσύρει ειδικευμένους εργαζόμενους στη Δυτική Ευρώπη προς όφελος αυτών των χωρών. Αυτή είναι μια διαδικασία που πρέπει να τελειώσει στο τέλος. Αυτό σημαίνει: Έχουμε την ευθύνη να προσαρμόζουμε μόνιμα το κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει κλείνοντας την αγορά εργασίας. Φυσικά έχουμε επίσης ευθύνη για τους ανέργους, μερικοί από τους οποίους έχουν εκτοπιστεί από φθηνότερη εργασία από την Ανατολή. Είναι μια διαδικασία μετατόπισης. Πρέπει να κοιτάξετε πού συμβαίνει αυτό και πού πρέπει να μιλήσουμε ξεκάθαρα με την ΕΕ σχετικά με το τομεακό κλείσιμο της αγοράς εργασίας.reduslim επίσημη ιστοσελίδα

«Για μένα, το ελεύθερο εμπόριο δεν είναι ζήτημα. Όχι όμως με τη μορφή TTIP ή CETA «

Εσείς ή το πάρτι σας θα ενημερωθείτε από το Hayek Institute. Αυτή είναι μια σαφής φιλελεύθερη – κάποιοι θα έλεγαν: νεοφιλελεύθερη – θέση. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είπες. Οχι. Πρώτον, είναι σημαντικό να ακούσετε ειδικούς από όλους τους τομείς με διαφορετικές απόψεις. Δεν νομίζω ούτε πολλούς όρους όπως οι νεοφιλελεύθερες, αλλά υπάρχουν λογικές και παράλογες αποφάσεις. Δεν έχω κανένα επιχείρημα ότι το ελεύθερο εμπόριο είναι λογικό. Όχι όμως με τη μορφή TTIP ή CETA.

Δεν νομίζετε ότι πρέπει να το ακονίσετε ξανά; Από τη μία πλευρά προωθείτε μεγάλες κοινωνικές δεξιότητες και από την άλλη προωθείτε το ελεύθερο εμπόριο. Αυτό δεν είναι αντίφαση.

Αλλά. Οχι. Εάν το Home Social Party κάνει ένα οικονομικό πρόγραμμα, γίνεται ένα οικονομικό πρόγραμμα, όχι ένα από ομάδες ελίτ συμφερόντων. Αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα είναι ότι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι λευκού γιακά και οι εργαζόμενοι με γαλάζιο γιακά ενώνουν ενάντια σε μια κυβέρνηση που απορροφά τους κορυφαίους.

Σε ένα άλλο θέμα από τη ζωή: Πιθανότατα έχετε μια καθαρίστρια όπως πολλές άλλες. Τρεις από τις τέσσερις γυναίκες καθαρισμού δεν θέλουν να εγγραφούν σύμφωνα με τους κανόνες, επειδή είναι επίσης ασφαλισμένες στον άνδρα και η εγγραφή δεν αξίζει τον κόπο. Τι θα έκανε η καγκελάριος Strache; Όπως και με τη φροντίδα των παιδιών, θα πρέπει να εφαρμόζεται φορολογική πολιτική εκεί, ώστε αυτές οι υπηρεσίες να μπορούν να αφαιρεθούν.

© Ricardo Herrgott

Είπατε πριν ότι το Ισλάμ δεν είναι μέρος της Αυστρίας. Τι γίνεται με τους μουσουλμάνους που ζουν στην Αυστρία; Ποια κριτήρια πρέπει να πληρούν για να γίνουν δεκτά ως μέρος της Αυστρίας; Βασικά δέχομαι όλους μαζί μας. Το γεγονός είναι ότι το 1973 είχαμε 30.000 μουσουλμάνους συμπολίτες μας και μέσω της αδιαφοροποίητης μαζικής μετανάστευσης έχουμε έως και 700.000 μουσουλμάνους συμπολίτες σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, υπάρχουν και μερικοί που ενσωματώνονται πολύ καλά. Ζήστε τη θρησκεία σας, αλλά όχι με την έννοια ενός πολιτικού Ισλάμ. Δεν θέλουν να πιεστούν τα παιδιά τους στο σχολείο εάν, για παράδειγμα, δεν φορούν μαντίλα.

Έτσι, ένα μη πολιτικό Ισλάμ μπορεί ήδη να είναι μέρος της Αυστρίας; Δεν έχω τίποτα εναντίον ενός μη πολιτικού Ισλάμ.

Μια προσωπική ερώτηση: πήγαν τα παιδιά σας στο δημόσιο σχολείο; Αυτό δεν ήταν πλέον δυνατό. Εκείνοι που πείθουν τους Αυστριακούς πόσο καλή και καρποφόρα είναι αυτή η πληθυσμιακή ανάπτυξη είναι ακριβώς εκείνοι που δίνουν τα παιδιά τους σε σχολεία όπου το πρόβλημα δεν υπάρχει. Είναι απαραίτητο να στείλετε τα παιδιά σας σε ιδιωτικό σχολείο, και πολλοί δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Είστε σε αναμονή για δώδεκα χρόνια για να γίνετε δήμαρχος ή καγκελάριος. Δεν είμαι σε αναμονή …

Είναι μερικές φορές απογοητευτικό ή εξαντλητικό; Μερικά θέματα αφαιρούνται από εσάς από τα κυβερνητικά κόμματα. Καθόλου. Είναι ένα μετάλλιο εάν έχετε δυσφημιστεί ως αναταράκτης για δώδεκα χρόνια και έπειτα βιώστε ότι αυτοί που σας δυσφήμισαν πριν σας κυριολεκτικά παραθέσουν.

Αλλά δεν είναι μερικές φορές απογοητευτικό που δεν μπορείτε να κάνετε τα πράγματα μόνοι σας; Πρέπει να το δεις ρεαλιστικά …

“Μπορούμε να καθυστερήσουμε εδώ και εκεί, αλλά δεν σταματήσαμε στο Duaer”

Πρέπει να πείτε ναι, διαφορετικά οι άνθρωποι θα ρωτήσουν: δεν θέλει καθόλου καγκελάριος; Ναι, φυσικά μπορεί να είναι απογοητευτικό. Αλλά προσπαθώ να σας εξηγήσω από την άποψη του realpolitik: Εάν αναλάβατε ένα πάρτι πριν από τρία τοις εκατό πριν από δώδεκα χρόνια που ήταν νεκρό γραπτό και καταφέρατε μια δεκαπλάσια αύξηση, αυτό είναι μοναδικό στο τοπίο του ευρωπαϊκού κόμματος. Πρέπει να μείνετε στο έδαφος και να πείτε ότι έχουμε ήδη επιτύχει πολλά. Τώρα είναι η ευκαιρία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσετε αμέσως στη σύνοδο κορυφής. Πάντα λέω ότι μπορούμε να καθυστερήσουμε εδώ και εκεί, αλλά δεν σταματήσαμε μακροπρόθεσμα.

Θα δούμε έναν κρατίδιο Strache στην προεκλογική εκστρατεία ή έναν πολύ επιθετικό πολιτικό της αντιπολίτευσης; Ένα ώριμο, ήρεμο, σταθερό HC Strache, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί από την άποψη της αξιοπιστίας.

Κανένας? Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να γίνει πιο δυνατός, αλλά δεν θέλουμε να γίνει αυτός ο κανόνας.

© Βίντεο: News.at

Οι εκλογικές εκστρατείες είναι εξαντλητικές. Πώς παραμένετε σε φόρμα; Κάνοντας τακτικά αθλήματα, τρέχω τακτικά με τη γυναίκα μου, στο γυμναστήριο, περπατάμε επιμελώς το σκύλο μας. Φυσικά, υπάρχουν επίσης φάσεις στο μεταξύ όταν κοιτάζετε τον εαυτό σας διατροφικά. Έτσι προετοιμάζομαι γιατί είναι μαραθώνιος, φυσικά.

Αναφέρατε μια γυναίκα και ένα σκύλο – είναι το πρώτο μωρό που μπορεί να γίνει στην καγκελαρία σας; Βασικά, φυσικά, είναι βαθιά ιδιωτικό. Αλλά αν επεκτείνουμε την οικογένειά μας, το κοινό θα γνωρίζει με τον κατάλληλο τρόπο. Αλλά ναι, ένα παιδί σίγουρα θα ήταν και η επιθυμία μου.

Σχετικά με το άτομο: Ο Heinz-Christian Strache, 47 ετών, γεννημένος στη Βιέννη, είναι εκπαιδευμένος οδοντοτεχνίτης και είναι από το 2005 αρχηγός του ομοσπονδιακού κόμματος του FPÖ. Στο

Εκλογή Εθνικού Συμβουλίου

Το 2013, το κόμμα έφτασε το 20,51 τοις εκατό, σύμφωνα με έρευνες, τώρα ήταν πάνω από 30 τοις εκατό. Μετά την επιτυχία του Norbert Hofer στις ομοσπονδιακές προεδρικές εκλογές, υπήρχαν εικασίες για αλλαγή στην κορυφή. Ο Strache είναι παντρεμένος για δεύτερη φορά.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Το Ομοσπονδιακό Κογκρέσο των Πρασίνων στο Λιντς έληξε την Κυριακή με την εκλογή του ανώτερου υποψηφίου Ούλρικε Λουνάσεκ στην ομοσπονδιακή εκτελεστική επιτροπή του κόμματος. Επιβεβαιώθηκε επίσης η συμμετοχή του βουλευτή της ΕΕ Michel Reimon σε αυτήν την ομάδα.

Το Ομοσπονδιακό Κογκρέσο είχε προηγουμένως καθορίσει τις πρώτες 13 θέσεις στον ομοσπονδιακό κατάλογο για τις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου. Αρχικά θα έπρεπε να ήταν 14, λόγω των διαγραφών από τους υποψηφίους ήταν τελικά ένα λιγότερο. Υπήρξαν 17 υποψηφιότητες για αυτό. Μέρη έως το ένατο μέρος θεωρήθηκαν πολλά υποσχόμενα.

Ο εκπρόσωπος ασφαλείας Πίτερ Πιλς δεν έφτασε στη λίστα

, που έτρεξε μάταια για την τέταρτη θέση στη λίστα και μετά παραιτήθηκε. Άλλα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που απέτυχαν είναι ο εκπρόσωπος του προϋπολογισμού Bruno Rossmann και ο εκπρόσωπος του πολιτισμού Wolfgang Zinggl, ο οποίος είχε ήδη αποτύχει στη δημιουργία του βιεννέζικου καταλόγου και είχε διαφωνήσει με την αντιδήμαρχο Μαρία Βασιλάκου στη σύγκρουση για την κατασκευή του πολυώροφου Heumarkt στη Βιέννη.

Οι Πράσινοι εξασκούν έλεγχο ζημιών

Οι Πράσινοι ασκούν περιορισμό ζημιών και θέλουν να διατηρήσουν τον εκπρόσωπο ασφαλείας Peter Pilz. Το αφεντικό του συλλόγου Albert Steinhauser εξέφρασε την ιδέα στο ομοσπονδιακό συνέδριο την Κυριακή να δώσει στον Pilz χαμηλότερη θέση στη λίστα και να του χρηματοδοτήσει μια προτιμησιακή εκστρατεία ψηφοφορίας. Αυτό αρνήθηκε. «Χωρίσαμε τους δρόμους στο Λιντς», είπε ο Πιλς.

Ο Steinhauser επιβεβαίωσε την πρόταση που είχε υποβάλει στο “Standard”. Το εκτεταμένο ομοσπονδιακό συμβούλιο – το οποίο συνεδρίασε τον Ιούλιο – θα μπορούσε να πάρει τον Pilz έναν από τους ανοιχτούς χώρους, για παράδειγμα τον αριθμό 14, και να τον υποστηρίξει σε μια προνομιακή ψηφοφορία. “Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη”, τόνισε.

Ο κορυφαίος υποψήφιος Ulrike Lunacek εξέφρασε επίσης τη λύπη του για το γεγονός ότι ο Pilz έτρεξε μόνο στην τέταρτη θέση στη λίστα και ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική μετά την αποτυχία του. «Θα ήθελα να τον έχω στο επόμενο Εθνικό Συμβούλιο του Συμβουλίου», είπε στους εκπροσώπους. Ήθελε να του μιλήσει και να δει αν ο Πιλς μπορούσε να στηρίξει τους Πράσινους στην προεκλογική εκστρατεία.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Από το πλήθος έως είκοσι δύο. Οι πιο σημαντικοί όροι για

Εκλογή Εθνικού Συμβουλίου

.

Α για μέτρηση: Διαρκεί ακόμη περισσότερο από τις εκλογές του Χόφμπουργκ, το πλήρες αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο μόνο το απόγευμα της Πέμπτης.

Β για τον ταχυδρομικό ψηφοφόρο: Θα μπορούσε ξανά να κάνει τη διαφορά εάν υπήρχαν π.χ. μεταξύ SPÖ και FPÖ είναι σπάνιο.

© Βίντεο: Wochit / Νέα

Γ για Γ: Κανένας από τους 2.100 δήμους και καμία από τις 118 περιοχές της Αυστρίας δεν ξεκινά με το Γ, ούτε δημιουργείται καμία από τις 39 περιφερειακές εκλογικές περιφέρειες για τις εκλογές.

Δ σαν την Πέμπτη μετά τις εκλογές: Θα μπορούσα να λάβω μόνο τις τελικές αποφάσεις. Επειδή μετράνε μόνο 50.000 έως 100.000 κάρτες ψηφοφορίας.

E όπως στο E-Learing: για να εκπαιδεύσετε τα μέλη της εκλογικής αρχής έτσι ώστε το VfGH να μην έχει πλέον λόγο να καταργήσει, οι εκλογές πρέπει να αμφισβητηθούν ξανά.

F όπως στις ρυτίδες: Σας επιτρέπεται να πάρετε το ψηφοδέλτιο, ακόμη και στο αεροπλάνο, αν θέλετε – αλλά πρέπει να παραμείνει ευανάγνωστο και να χωράει στον εκλογικό φάκελο.

G for Secret: Είναι η εκλογή – αυτό σημαίνει ότι ενάντια στη βούληση του ψηφοφόρου δεν πρέπει να είναι γνωστό πώς ψηφίζει. Επομένως π.χ. Επίσης, η ταχυδρομική ψηφοφορία μετράται στις επαρχίες και όχι στους δήμους. Ωστόσο, οι ψηφοφόροι μπορούν να πουν μια ιστορία ή να δημοσιεύσουν την ψηφοφορία τους.

Όπως και στο ανώτατο δικαστήριο: εκεί, ειδικά στο Συνταγματικό Δικαστήριο, καταλήγουν οι διαγωνισμοί των εκλογών. Το 2016, μετά από αίτηση του FPÖ, το VfGH διέταξε την πλήρη επανεκλογή των εκλογών του ομοσπονδιακού προέδρου.

Εγώ στο Υπουργείο Εσωτερικών: Το τμήμα που είναι αρμόδιο για την οργάνωση και τον χειρισμό των εκλογών – με τη δική του εκλογική υπηρεσία και την ομοσπονδιακή εκλογική αρχή που βρίσκονται εκεί.

J όπως σε σνακ: Σε ορισμένους δήμους, υπάρχει εκλογικός κριτής αντί του επιδόματος γεύματος 12,50 ευρώ που οφείλεται σύμφωνα με το νόμο.

K για Kreuzerl:

L for flap: Δεν υπάρχουν πια στους φακέλους ταχυδρομικής ψηφοφορίας – επειδή οι φάκελοι με flaps κολλήθηκαν το προηγούμενο έτος και η ψηφοφορία για την επαναληπτική διαδικασία έπρεπε να αναβληθεί.

M για εντολές: 183 εντολές στο Εθνικό Συμβούλιο απονέμονται κατά τη διάρκεια των εκλογών – σε τρία επίπεδα, στις περιφερειακές εκλογικές περιφέρειες, στις ομοσπονδιακές πολιτείες και στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Ν για το Εθνικό Συμβούλιο: Εκλέγεται, όχι η κυβέρνηση. Αλλά η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία συνασπισμού.

Ο για τον ΟΑΣΕ: Στείλτε μια μικρή ομάδα – έξι άτομα – για να παρακολουθήσετε ξανά τις εκλογές.

P για ταχυδρομική θυρίδα: Οι ταχυδρομικές ψηφοφορίες πρέπει να είναι εκεί μέχρι τις 9 π.μ. το Σάββατο – έτσι ώστε το ταχυδρομείο να τις μεταφέρει στις εκλογικές αρχές της επαρχίας.

R όπως στην περιφερειακή εκλογική περιφέρεια: Το πλησιέστερο επίπεδο στον ψηφοφόρο στον οποίο ανατίθενται οι εντολές Υπάρχουν 39 σε ολόκληρη την Αυστρία · μια άμεση εντολή κοστίζει μεταξύ 22.000 και 29.000 ψήφων.

S για ψήφους: Κάθε ψηφοφόρος δεν έχει μόνο έναν, αλλά τέσσερις στις εκλογές NR – ένας για το κόμμα και ένας για προτιμώμενους υποψηφίους στην εκλογική περιφέρεια, την πολιτεία και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

T για τηλέφωνο: Δεν είναι έγκυρος τρόπος υποβολής αιτήσεων για κάρτες ψηφοφορίας. Αυτό πρέπει να γίνει αυτοπροσώπως ή γραπτώς (επιστολή, e-mail, Διαδίκτυο) στον κύριο τόπο κατοικίας.

U for Invalid: Είναι όλα τα ψηφοδέλτια από τα οποία δεν είναι σαφές και σαφές ποιο κόμμα παίρνει την ψήφο.

V για προνομιακές ψήφους: Μπορεί να βοηθήσει έναν υποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια, στην πολιτεία και στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να λάβει εντολή παρά την κακή θέση του καταλόγου.

© Βίντεο: Wochit / Νέα

W για το δικαίωμα ψήφου: 6,4 εκατομμύρια Αυστριακοί που θα είναι 16 ετών το αργότερο στις 15 Οκτωβρίου – και οι οποίοι δεν έχουν αρνηθεί το δικαίωμα ψήφου από τον δικαστή λόγω καταδίκης.

X για X: Η κλασική μορφή ψηφοφορίας, το Kreuzerl στο κόμμα. Αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι άλλο: κουκκίδες, παύλα, γάντζος, ονόματα κύκλων, καταγραφή, διαγραφή άλλων πάρτι …

Dodano: 9 May 2020
Autor:
Kosmetyka artykuł PDF
Drukuj
Wstaw na stronę, forum, blog

Komentowanie jest wyczone.